reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a no i kompa wieczorkiem wyłączyłam, bo tymi się przebudził :)

a teraz buuuuuu głowa zaczyna mnie boleć, chyba wczoraj za duża dawka spaceru, i przedwczorajsze romansidła z bbmowym kochankiem ;) stoy mnie dziś bolą z wyrka nie mogłam się zwlec a tymiemu już o 6,30 nie było do spania, dałam mu cyca i pokładał się po łóżku ale jednak nie zasnął i wstaliśy, teraz się bawi na podłodze przy zabawkach swoich a ja się witam z wami i mykam na śniadanko

dzień dobry...............................................słonko świeci piknie !

reklama
Widzialam babeczki temacik o tym,ze faceci na wszystko pozwalaja dzieciom.Ja tak jak i wy reaguje(ale staram sie czasem powstrzymac)bo to ponoc bardzo bardzo dobrze,ze ojcowie tak robią.Tym własnie sie roznia od matek i dodaja dzieciom skrzydel. To nie moja opinia tylko psychologow-jesli nie wszyscy to wiekszosc wlasnie tak twierdzi.
We wiekszosci ksiazek i gazet o tematyce dzieiecej tez wlasnie tak pisza.
Wiec ja czasem gryze sie w jezyk i staram nie upominac moich factow-chyba,ze to co robia moglopy powaznie zagrozic zyciu lub zdrowiu.
Przykladowo-ja niepozwolilabym Natankowi jezdzic na tym malym quadzie(zdjecie w albumie),nawet bym go nie posadzila.A moj maz prosze wsadzil go trzymajac lekko za spodenki i dal wolna reke no i prosze maly naprwde swietnie sobie radzi-trzyma rownowage,kieruje,dodaje gazu-na trawie jezdzil zupelnie sam.Ja jestem w szoku-wydawalo mi sie ,ze on do czegos takiego o wiele za maly.

Kredziu ta lodka na zdjciach to waza?Bo superasna moj sarszy o takiej mazy-aby za sterami stanac.Kredziu ten Twoj mluszek jest swietny,fajny z niego kapitan :)!
Brunetko ah jak maluszek na basenie szaleje,widac,ze bardzo to lubi!Czy chodzicie moze na kurs "MAMA TATA I JA"?BO my na taki chodzilismy z starszym i mlodszym tez ale przerwalismy.
Kate maly wyglada jakb juz chodzil samodzielnie(jakby szedl na spacerk kolo wozka) :)
Rety ale te dzieciaczki rosna! ::) :)

Joaska pisze:
aha elfiku jeszcze zapytam ten sopot brazujacy z ziaji to dobre to, polecasz????

ja go Joasiu uwielbiam ;D używam go praktycznie cały rok tak co dwa dni czasem z przerwą tygodniową. Mam cały czas taka delikatną opalenizne , nie lubie samoopalaczy bo one robią plamy a po sopocie plam nie mam.
acha ja go używam tak zawsze zmnieszany z normalnym balsamem, pół na pól. Na miseczke daje balsamu i tego sopotu mieszam to i sie tym smaruje. Robie tak bo nie lubie zapachu tego sopotu.
uzywam tez czasem kremu do twarzy ale to raczej zimą

Joaska pisze:
elfiko pisze:
no i kupiłam sobie z tego lirene taki peeling antycelulitowy złuszczający bo te moje uda tragicznie wyglądają :mad:

slyszalam, ze bardzo dobty, do tego powinno sie jeszcze uzywac kremu po peelingu z tej samej serii i udka zawijac w folie i hop pod kocyk!!!!

mam ten krem i jeszcze baze tez wiec sie za siebie biore. Nawt w sumie to wyszło mnie tanio bo za cztery tuby zapłaciłam w sumie 65 zł

reklama
Do góry