reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
edytko u nas jakoś koło miesiaca chyba może 3 tygodnie................kiedyś miałam tak samo, że mnie wylogowywało ale już oki
hanti nie tylko wy mamusie pracujące tak macie mi też zdarzyło się kilka razy tak z tymikiem przysnąć
łał !! tuśka ale dziewczyny no no majcie pierwszą zobaczyłam jaki pocieszny bobasek (ona jak taka lalka bobaska ) a ty fiu fiu : ślicznie poprosim o wiekszą fotkę
klauduś to gratulacje dla zdolnego ucznia i wytrwałego nauczyciela u nas tymi w ślimaczku uwielbia "gotować zupę " tak samo jak w garnuszku na klocuszek miesza i miesza tam te klocki
witaj gosiczku ładniutko razem wyglądacie
hanti nie tylko wy mamusie pracujące tak macie mi też zdarzyło się kilka razy tak z tymikiem przysnąć
łał !! tuśka ale dziewczyny no no majcie pierwszą zobaczyłam jaki pocieszny bobasek (ona jak taka lalka bobaska ) a ty fiu fiu : ślicznie poprosim o wiekszą fotkę
klauduś to gratulacje dla zdolnego ucznia i wytrwałego nauczyciela u nas tymi w ślimaczku uwielbia "gotować zupę " tak samo jak w garnuszku na klocuszek miesza i miesza tam te klocki
witaj gosiczku ładniutko razem wyglądacie
kolorowa_kredka
Fan(ka)
mell, aniu, i jeszcze przed chwilką martuśka czytała ale się zmyła :-* a no i jakiś gośc nas podczytuje.............
asiulka moje najbliższe weekendy też w osamotnieniu.........no może nasze bo przecież mam największy skarb świata !!! (tylko żal mi młodego )
asiulka moje najbliższe weekendy też w osamotnieniu.........no może nasze bo przecież mam największy skarb świata !!! (tylko żal mi młodego )
kolorowa_kredka
Fan(ka)
mania pisze:GAzelaczku Ty to masz glowe na karku
tak dokładnie
a ja padam chyba nie dogonię was dziś
elficzku tymi tez nie chce zasypiać spokojnie, czasami tak zaśnie, ale ile się czasami nachodzi, ja już kiedyś pisałam że jak żłówik chce sie wkopać gdzieś jakiś kącik sobie znalweźć ..........jutro napiszę wiecej bo nie mam już sił..............a chciałam jeszcze o dzisiejszym diu skrobnąć, o spanku i fotki powlepiać jakieś ale nie ma szans
reklama