reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i ja wpadłam powiedziec DOBRANOC i oby jak najwiecej (lub np. wszytskie...choc to mało prawdopodobne) z nas sie wyspało :)

reklama
edytko u nas jakoś koło miesiaca chyba może 3 tygodnie................kiedyś miałam tak samo, że mnie wylogowywało ;) ale już oki :)

hanti nie tylko wy mamusie pracujące tak macie mi też zdarzyło się kilka razy tak z tymikiem przysnąć :)

łał !! tuśka ale dziewczyny no no majcie pierwszą zobaczyłam jaki pocieszny bobasek :) (ona jak taka lalka bobaska :D ) a ty fiu fiu ::) ślicznie :) poprosim o wiekszą fotkę :)

klauduś to gratulacje dla zdolnego ucznia i wytrwałego nauczyciela :) u nas tymi w ślimaczku uwielbia "gotować zupę ;) " tak samo jak w garnuszku na klocuszek miesza i miesza tam te klocki ;)

witaj gosiczku :) ładniutko razem wyglądacie :)

mell, aniu, i jeszcze przed chwilką martuśka czytała ale się zmyła :( :-* a no i jakiś gośc nas podczytuje.............

asiulka moje najbliższe weekendy też w osamotnieniu.........no może nasze :) bo przecież mam największy skarb świata !!! (tylko żal mi młodego )

ha Edziu bylam i nad Mauszem i w Suleczynie  ;D  ale Wam fajnie!!!!

Kredziu ten gosc to ja z drugiego komp nie pamietalam hasla  ::) wiec tylko kuknelam  ;D

a my tzn lukasz wlasnie pojechal po samochod  ::)

aaa gzik po poznansku bialy serek ze szczypiorkiem i smietanka  ;D ja dorzucilam jeszcze rzodkiewki i czosnek
ah no i zeby nie bylo ze tylko pyrki z gzikiem to do tego byla rybka  :p ;)

i mialam napisam odnosnie galeryjki
juz sama nie wiem co Martuska tak ladnie wszystko opisala ale ja dodam tyllko ze Alus!!! ma anielska buzke i te oczka wielkie oczka, wilkie niebieskie sliczne oczka!!!!! no i tata sie pokazal :D

mania pisze:
GAzelaczku Ty to masz glowe na karku :)

tak dokładnie :)

a ja padam chyba nie dogonię was dziś :(

elficzku tymi tez nie chce zasypiać spokojnie, czasami tak zaśnie, ale ile się czasami nachodzi, ja już kiedyś pisałam że jak żłówik chce sie wkopać gdzieś jakiś kącik sobie znalweźć ..........jutro napiszę wiecej bo nie mam już sił..............a chciałam jeszcze o dzisiejszym diu skrobnąć, o spanku i fotki powlepiać jakieś ale nie ma szans :(

reklama
Do góry