reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
dobra teraz to juz naprawde zmyka, do juterka.......................

a ty edytko mialas sie z losinskim winkowac, a nie na bb siedzisz................

a bo ja tylko lampeczkę sieknęłam, bo jutro mam jazdę o 10 rano i wolę mieć trzeźwą głowę :):):):):) jakoś na kacu mi nie wychodzi :):):)

no dobra teraz to zmykam do łazienki na kapciu, kąpciu i spać !!!:)

pappa kochane ;) ;) ;)

reklama
oooo widze że wszyscy poszli spać, hmm może i ja pójdę
ale za chwilke
czciałam jeszcze dodać , że dzieciaczki piękne i wszystkie rosną jak na drożdżach i zmieniają sie z dnia na dzień, i tyle już potrafią że hej, niedługo będą nam uciekać po ulicy ;D

Brunetko zdjęcia basenowe super ale ja wam zazdroszcze, chetnie bym sie popluskała
a u Kolorowej kredki widzę że sprzętów rozrywkowych dla dzieciaczków pełno
i agnieszki chłopiec radarowiec świetnie sobie radzi

dziekujemy za gratulacje  :)

a łoś mnie dziś wkurzył jak cholera  :( :( :(       jeszcze czepia się mnie przy innych, była siostra moja z chłopakiem a ten na mnie wyjechał  :mad:  co za .....................

Witam z wieczora...moze jeszcze jest ktoś obecny...
włąsnie nadrobiłam a tu jak zwykle większośc się już pożegnała...

co do dołów to Joasiu ja też mam..zresztą nie raz na skypie o tym gadałyśmy ze chciał by sie człowiek realizowac albo normalnie pobawic i wyluzowac...pocieszam się tym, ze i na to bedzie pora ...choc nie wiem kiedy

Gazelaczku..dzisiejszy tekst trafiony w dziesiątkę
a co do juwenaliów to pierwszy raz spotkałam się z moim mężem na juwenaliach na AWFie i to było w moje urodziny 6 lat temu...ale ten czas szybko minął

od odpychania do raczkowanie minął miesiąc ale Kuba raczej z tych wolniejszych ...no w koncu ma niskie napiecie miesniowe, wiec stawiam ze u Julci pójdzie dużo szybciej

Julka e_mamy taka grzeczna dziewczynka siedzi sobie na balkoniku mój krzysiek pogryzłby chyba to krzesło...
i szkrabiki mani jak zawsze uśmiechnięte, fajne to zdjęcie gabinki z wirującym światem  :)
hanti widzę że niedługo będziesz na spacerki bez wózka wychodzić, no i Otka duża dziewczynka urosła będzie biła chłopaków jak nic
joasi zdjęcia wiejskie przecudne, i Kubuś słodziak na nich  ;D
elfiko widać że Weronika sie dobrze bawi, i gazety lubi czytać...mądra z niej bestyjka
Martuska Aluś sprytny chopczyk już ładnie wstaje no i przystojniak z niego będzie chyba jak Antonio Banderas  ;)

ja jestem ale ziewam okrutnie i nie wiem czy spac nie pójde bo u nas nadal nocki do d...y i kiepsko sie wysypiam

reklama
i przybyłam :) nadgonić was :) bo już raczej nie pogawędzić, bo pewno was nie ma :( ale i tak nie wiem czy dam radę bo jakaś padnięta jestem strasznie

Do góry