reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć Babeczki :)
My tylko na chwilkę, bo idziemy się zaraz kąpać :)
Chciałam się tylko pochwalić, że Maciuś nauczył się (to znaczy tatus go nauczył) wkładać różnego kształtu klocki przez dziurkę do ślimaczka :D Oczywiście nie za każdym razem mu się udaje, a jak nie może sobie wsadzić, to otwiera klapę i wkłada nie przez dziurkę :D (ale namieszałam :) )
Jestem w szoku, bo ilekroć zostawię Maćka z Łukaszem to zawsze nauczy go coś nowego. Wczoraj w wannie nauczył go bić brawo. No i stwierdził, że od jutra uczą się elektroniki, hihi :D :D :D

Ale żeby nie było, że tylko mężulka chwalę, to dwa tygodnie temu poprosiłam go, żeby umył kafelki w łazience. Nic nie protestował, powiedział, że umyje, tylko zapomniał powiedzieć kiedy :) No więc czekam cierpliwie :D :D :D

Aha no i odważyłam się w końcu wczoraj dać Maćkowi troszkę chleba i kurcze dzisiaj ma sraczkę :( No i się martwię, bo nie wiem czy to po tym chlebie, czy po dzisiejszym pobycie z babcią, która za cały dzień potrafi mu wepchać pół lodówki do buzi :(

Mania, u nas po staremu :)
Kuba leniwy jak zawsze,ledwo siedzi a o podnoszeniu dupki do raczkowania prawie nie mysli. Za to pieknie mowi mama.
Ja sie zastanawiam gdzie by wyemigrowac, ewentualnie jakie studia zaczac :) Bo tych obecnych nie chce mi sie konczyc :)

Ale jak czytam o perypetiach lipcowych dzieciaczkow, to wcale mi sie do niczego nie spieszy :) Niech sobie Kubek jeszcze troszke pobedzie leniuszkiem :)

a wygladamy mniej wiecej tak:

par22el.jpg

ps, sorki,ale nie mam polskich znakow na klawiaturze :)

Ufff, w koncu nadrobiłam :)

Klaudia - a mi lekarz mowil, żeby na początek dawac nie chlebek tylko buleczki pszenne. No i jeszcze ostrzegano mnie przed dawaniem dzieciom produktow z drożdzami [niektore pieczywko ma drożdże] - pod kątem kandydozy, o której pisala Edytka

Gosiczka - witaj :) Sliczna mama i śliczny Kubuś :)

I jeszcze chciałam Marcie od bliźnieczek napisać, że ma superasne córki!!! Fajnie mieć bliźniaki, ale z drugiej strony to trzeba jednorazowo sie pewnie namęczyć. Ja gdy myślę o ząbkowaniu Maciejka, to nie wyobrażam sobie takich dwóch ząbkujących :o :o :o

A co do łosiów... długo się wstrzymywam, żeby tak nie mówić, ale qrde... łosie to i tyle.. wrrrrr... kiepsko mi sie weekend zaczyna i ja chyba nerwowo wysiąde z kolesiem :mad:

dziewczyny, czy Wy tyez macie różne zdanie z facetami co dziecku wolno a co nie? Bo u mnie mąż pozwala Mackowi na wszystko i gdy tlumacze ze tak nie wolno to mówi, że jestem sztywniaczka. Jestem po prostu wściekła, bo ten krótkowzroczny matołek chyba nie rozumie jakie będą tego konsekwencje w przyszłości.....

ojeju, ale jestem zła...

witam wczesnym wieczorkiem..................

pisze drugiego posta bo moje madre dziecko wylaczylo mi komputer z gniazdka.....................tak go pilnuje "madra matka" :p :p :p

hanti kochana Ty spij ile wlezie, musisz odreagowac stresik w robocie :)

edytko........a nie mowilam, ze Jula juz niedlugo bedzie zasuwala rowno...............Kuba zaczal odrazu raczkowac, ale tak na raczkach to sie gibal kolo 2 tyg. :)

gosiczka
witaj , Kubus ( zreszta jak wszystkie Kubusie ) sliczniutki :) i mamusia rowniez!!!!

gazelko u nas podobnie, w paru rzeczach sie roznimy, jesze ja mam tak, ze jak idzie nie po mojej mysli to baaaardzo jestem nie w sosiku wtedy............

a co do weekendu.............znowu jestem sama :(

Kurcze Gazelaczku ja mu dałam dosłownie parę okruszków tego chleba,a co do sztywniactwa matek, to coś w tym jest bo mi mąż też czasem mówi, żebym wyluzowała, jak panikuję, kiedy on wywija Maćkiem na wszystkie strony :D

reklama
Idę stąd bo Maciejka zasnął. To ja w takim razie rozpocznę weekend z... Baileysem,mniam, mniam :D :D

Aaa zapomniałam wam powiedzieć, że jutro imprezuję, bo mam 15-lecie matury :D Kurde kto by pomyślał, że to tak dawno było :) Jak by mi ktoś powiedział, że ma 15-lecie matury, to bym pomyślała, że to jakaś starucha :D A ja się jeszcze nawet dorosła nie czuje :D :D

Do góry