reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ła babeczki taki piekny dzis dzien 25 w cieniu-superasnie!Tyle,ze ja dostalam alergii ::)i wydaje mi sie ,ze mam łep jak słoń-ale zaczelam sie ratowac jakimis tabletkami,zobaczymy co bedzie :p

a my po spacerku...........teraz powoli przygotowania do obiadku :)

dla Julinki gratulacje..............zuh dziewczynka!!!!

aha ja tez mam pare takich kolezanek..........ale jakos nie zawracam sobie glowy................ ::) ::) ::)

sosik zrobiony, zaraz wstawiam makaron........................wyszlo na to, ze spaghetti zjem sama, niestety.................

pozniej zmykamy na spacerek, jak tylko Kuba sie obudzi bo narazie sobie lula.........

AniaSzwarc pisze:
co do odwiedzin to mam jedną bardzo mnie wq..cą koleżankę:zapraszałam ją juz 4 razy od czsu gry urodził się Kuba i jeszcze jej u mnie nie było, raz nie przyjechała bo się do egzaminu uczyła innym razem posprzeczała się z mężem i stwierdziłą ze nie mam sensu gdy są pokłóceni, na 2 pozostałe razy tez cos wymyśliła...a najgorsze ze ona nawet mi nie mówi ze  nie przyjedzie, zawsze sie o tym dowiaduje gdy do niej dzwonię z pytaniem o której bedzie...no i od dłuższeo czasu staram się jej wysmarowac  jakis list, ze to chamstwo i brak szacunku ale jakoś mi szkoda czasu na nią

my też mamy takich znajomych ja juz dawno przestałam ichh zapraszac, ale mój łoś jeszcze kiedys sie wyrwał i tez nie przyszli, oni są jeszcze lepsi bo wogóle nie mówią czy przyjdą czy nie tylko że zobaczą albo noo może wpadniemy, damy znać i nie dają, człowiek czeka, nigdzie nie idzie, czasem coś naszykuje dobrego.....to dopiero świństwo

gratulacje ząbkowe ;D

Witajcie kochane!
Dwa dni z rzędu wieczorkiem zasnęłam koło Otki i nie pogadałam sobie przez to z Wami
a teraz korzystam,że u mnie jest mama i weszłam do kompa ;D

ale mam do nadrabiania..................to może nawet lepiej,bo dzisiaj po pracy
bardzo bolą mnie palce i wolałabym gadać niż pisać

ktos chętny na skypową konferencję ???

reklama
Babki czy też tak macie, że Was od jakiegoś czasu ciągle wylogowuje z BB?? Kiedyś jak się raz zalogowałam to nawet mogłam zapomnieć jakie mam hasło a teraz praktycznie za każdym razem jak wchodzę to się muszę logować pomimo, że zaznaczam opcję "bądź zawsze zalogowany".

Julcia- gratulujemy kolejnego ząbka !!! :-*

I mam jeszcze jedno pytanie do Was jak długo trwa etap od pełzania do raczkowania? Moja Julka jak się ją położy na brzuchu to zaczyna pełzać do tyłu, właściwie to nie wiem czy to pełzanie, bo odbija się na rękach tak jakoś śmiesznie i przemieszcza się do tyłu. Załóżmy, że to pełzanie hihihi no i ciekawa jestem kiedy te nóżki zacznie podkulać pod siebie, bo póki co leży jak podparta żaba :) ;D ;D ;D ;D

Do góry