reklama
kate332
lipcowe mamy'05
ja jestem cały czas zalogowana i mnie nie wurzuca
co do raczkowania to z tym różnie zależy jak silna jest julinka i ile będzie miała zaparcia żeby ćwiczyc, u nas trwało to ok 2 tyg, ale krzysiek był dużo młodszy wiec Twoja córcia moze szybciej ruszyc
co do raczkowania to z tym różnie zależy jak silna jest julinka i ile będzie miała zaparcia żeby ćwiczyc, u nas trwało to ok 2 tyg, ale krzysiek był dużo młodszy wiec Twoja córcia moze szybciej ruszyc
hanti
Lipcowe Mamy '05
witaj kochana ;D Edytkoe_mama pisze:Babki czy też tak macie, że Was od jakiegoś czasu ciągle wylogowuje z BB?? Kiedyś jak się raz zalogowałam to nawet mogłam zapomnieć jakie mam hasło a teraz praktycznie za każdym razem jak wchodzę to się muszę logować pomimo, że zaznaczam opcję "bądź zawsze zalogowany".
Julcia- gratulujemy kolejnego ząbka !!! :-*
I mam jeszcze jedno pytanie do Was jak długo trwa etap od pełzania do raczkowania? Moja Julka jak się ją położy na brzuchu to zaczyna pełzać do tyłu, właściwie to nie wiem czy to pełzanie, bo odbija się na rękach tak jakoś śmiesznie i przemieszcza się do tyłu. Załóżmy, że to pełzanie hihihi no i ciekawa jestem kiedy te nóżki zacznie podkulać pod siebie, bo póki co leży jak podparta żaba ;D ;D ;D ;D
u nas to pełzanie było jakiś miesiąc,
ale pewnie u kazdego jest to indywidualna sprawa
a co do zalogowania to ja mam zalogowane cały czas,
ale jak ostatnio łosiek cosik zmieniał w utawieniach na kompie,
to mnie wylogowało samo
zapytaj się go,czy aby coś tam w taki sposób nie ustawił
hanti
Lipcowe Mamy '05
Witaj Kate ;Dkate332 pisze:heheh hanti mi sie to coraz częściej zdarza, kłade sie koło krzyska i odlatuje,
takie są chyba uroki mam pracujących,bo wcześniej mi się to nie zdarzało,
a teraz nowe wyzwania i inne przemęczenie,
wieczorkiem powalaja mnie i faktycznie odpływam..............hihihihihihi
hanti
Lipcowe Mamy '05
tak chciałyśmy się odmłodzić...........bo cóż to za apetyczny widok,kate332 pisze:no cóż same tego chciałyśmy a juz wiodłyśmy całkiem wygodne życie z odchowanymi chłopakami
młoda mama z fajnym bobasem
kolorowa_kredka
Fan(ka)
jestesmy.................................wyszlismy z domu o 13.25 SAX S,>>>>>>>>>>>>>>>tyMQIAZZAAAAAAA
ziezy aFFFF VVVVVVVVVVVVVVDx . €hu to jest wojna
idziemy [pprzycyCA
ziezy aFFFF VVVVVVVVVVVVVVDx . €hu to jest wojna
idziemy [pprzycyCA
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
marta15 pisze:Cześć Dziewczyny.
Chciałam się przedstawić, ponieważ czasami Was podczytuję, a widzę, że chciałybyście wiedzieć chociaż kto Was czyta. Więc mam na imię Marta, jest co prawda mamą sierpniową 2005, ale moje dziewczynki, bo mam bliźniaczki urodziły się 3 sierpnia, więc to blisko lipca. Udzielam się cały czas na forum mam sierpniowych, ale czasami zaglądam i do Was. Strasznie podobają mi się te Wasze dzieciaczki, chociaż nie mam już dostępu do galerii. Często korzystam z Waszych porad, z wątku o rozszerzaniu diety maluszków. I jeżeli pozwolicie oczywiście chciałbym czasami do Was zaglądać??? Od czasu do czasu mogę Wam wkleić zdjęcie moich Dziewczynek. Mają na imię Ania i Alicja, są bliźniaczkami dwujajowymi, urodziły się 3 sierpnia 2005 roku, Ania o 8.45 z wagą 2350, a Alicja o 8.48 z wagą 2200, poprzez cesarskie cięcie. Mam nadzieje, że nie macie mi za złe, że dopiero teraz się przedstawiam. Dajcie znać, czy mogę czasami do Was zaglądać.
Pozdrawiam.
Hej Marta Miło Cię tu widzieć.
reklama