reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kurde ale mam doła wkurzyl mnie los. :mad: w złości strasznie mnie pociągnął za włosy, z błachego powodu.
głupek jeden az mnie skóra głowy tam boli :-[

reklama
kurde ale ma pupe Majciha az boje sie co może mniec po nocy. Nie mam masła, sudokrem tez cos cienko działa, niby dobry, ale juz po jednym sikaniu się zmywa i jakby zadnej ochrony nie było. Wziełam jej mocno pupe wysmarowałam linomagiem i poszła własnie spac.

Nie odzywam sie do niego. wywalic sie go nie da, nie mam takiej tu władzy :p ani siły ::) ubiore sie seksownie do spania i mu nie dam :p niech go jaja bola ;D

hehe Tuska TY to zawsze czlowieka rozweselic potrafisz  ;D

Elfiku kochany :-* :-* :-* co to za dzien dzis mamy do bani  :p

u nas dzis leje caly dzien az sie nosa nie chcw wytknac, maludy wlasnie padly a ja zabiore sie chyba z ksiazke i poczytam to mi glupoty z glowy wyjda albo te testy maturalne z matmy sobie powypelniam i pocwicze szare komorki Jezu ja faktycznie chyba sie juz cofam w rozwoju :p ::)

Elifiko, rozróżniam bez problemu. Ania jest drobniejsza i mniejsza więc nie mam możliwości żeby je pomylić. Czasami tylko jak oglądam zdjęcia jak były malutkie zaraz po urodzeniu to musze się przyjrzeć, żeby się nie pomylić.

tusia26 pisze:
Nie odzywam sie do niego. wywalic sie go nie da, nie mam takiej tu władzy :p ani siły ::) ubiore sie seksownie do spania i mu nie dam :p niech go jaja bola ;D
Tusia świetny pomysł ;D ;D

Maniu, głowa do góry. Ja i tak Cię podziwiam, w Tobie jest tyle optymizmu i siły, będzie dobrze:)

Och ta nasza Mania jeszcze czas na rozwój swojego umysłu znajduje, ona na bank na jakichs spidach jedzie, albo jakimś androidem jest. Co myślicie o tym dziewczyny? - zajmowanie sie dwójką dzieci, domowe porządki, gotowanie, pichcenie smakołyków, szycie dzieciom ubranek, czytanie książek, przesiadywanie na bb itd. to wsystko jest podejrzane ;)

reklama
taaaaaaaaa Tuska to wyglada tak : w domu 4 sciany, Los w pracy, dzieci spia, obiad wczorajszy, bb jednym okiem lypie, a ksiazki mam na komp, szyje bo los nie chce kupowac...pt oszczedzamy :p , gotuje bo lubie, a pieke bo pies na smakolyki jestem a tu wszystko do bani i co jeszcze....aaaaa zasilanie %% wieczorne ;D
aaa i ciagle slysze ze nie mam zainteresowan hehe no i wyglada na to ze kura udomowiona jestem i tyle :p ;)

Do góry