reklama
tusia25
Fanka BB :)
kurde ale ma pupe Majciha az boje sie co może mniec po nocy. Nie mam masła, sudokrem tez cos cienko działa, niby dobry, ale juz po jednym sikaniu się zmywa i jakby zadnej ochrony nie było. Wziełam jej mocno pupe wysmarowałam linomagiem i poszła własnie spac.
:-*Martuska pisze:Mateuszek w kapelusiku slodki, a zdjecia raperowe nei chca mi sie otworzyc
Kurcze nie wiem dlaczego nie widzisz , ja widze wszystkie.
mania
u nas dzis leje caly dzien az sie nosa nie chcw wytknac, maludy wlasnie padly a ja zabiore sie chyba z ksiazke i poczytam to mi glupoty z glowy wyjda albo te testy maturalne z matmy sobie powypelniam i pocwicze szare komorki Jezu ja faktycznie chyba sie juz cofam w rozwoju :
Elifiko, rozróżniam bez problemu. Ania jest drobniejsza i mniejsza więc nie mam możliwości żeby je pomylić. Czasami tylko jak oglądam zdjęcia jak były malutkie zaraz po urodzeniu to musze się przyjrzeć, żeby się nie pomylić.
Maniu, głowa do góry. Ja i tak Cię podziwiam, w Tobie jest tyle optymizmu i siły, będzie dobrze
Tusia świetny pomysł ;D ;Dtusia26 pisze:Nie odzywam sie do niego. wywalic sie go nie da, nie mam takiej tu władzy ani siły : ubiore sie seksownie do spania i mu nie dam niech go jaja bola ;D
Maniu, głowa do góry. Ja i tak Cię podziwiam, w Tobie jest tyle optymizmu i siły, będzie dobrze
tusia25
Och ta nasza Mania jeszcze czas na rozwój swojego umysłu znajduje, ona na bank na jakichs spidach jedzie, albo jakimś androidem jest. Co myślicie o tym dziewczyny? - zajmowanie sie dwójką dzieci, domowe porządki, gotowanie, pichcenie smakołyków, szycie dzieciom ubranek, czytanie książek, przesiadywanie na bb itd. to wsystko jest podejrzane
reklama
mania
taaaaaaaaa Tuska to wyglada tak : w domu 4 sciany, Los w pracy, dzieci spia, obiad wczorajszy, bb jednym okiem lypie, a ksiazki mam na komp, szyje bo los nie chce kupowac...pt oszczedzamy , gotuje bo lubie, a pieke bo pies na smakolyki jestem a tu wszystko do bani i co jeszcze....aaaaa zasilanie %% wieczorne ;D
aaa i ciagle slysze ze nie mam zainteresowan hehe no i wyglada na to ze kura udomowiona jestem i tyle
aaa i ciagle slysze ze nie mam zainteresowan hehe no i wyglada na to ze kura udomowiona jestem i tyle