reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

czesc..  u nas za oknem leje  :p ale przynajmniej moge cos w domu zrobic  ;)

Martuska Ty to zawsze kazdemu z osobna cos milego powiesz  :-* kochana jestes wiesz?!!!

no i witam Marte15 fajnie ze sie do nas odzywasz  :D zapraszamy czesciej no i sliczne corcie!!!! sliczne!!!!

reklama
Joasiu dzien swistaka...taaaaaak ja wlasnie z tego powodu dzis sie mojej mamie rozplakalam :-[ :p ::) mam juz dosc

i tesknie okropinie :-[

chyba przez ten deszcz :p

Maja wypiła dzis prawie litr soku jablkowego i teraz ma srake, troche jej sie pupa odparzyla przez to i lata teraz z golym tylkem. Nie wiem co sie robi w takich przypadkach, no bo nie ma szans by przes te sranie jej sie ta pupa nie odparzala, musialabym co pół godziny zmieniac jej pampersa. Co mam zrobic? dac jej z tym gołym tylkiem latac? i te sraki z podłogi scierac? ::)

mania pisze:
Joasiu dzien swistaka...taaaaaak ja wlasnie z tego powodu dzis sie mojej mamie rozplakalam  :-[ :p ::) mam juz dosc

i tesknie okropinie  :-[

chyba przez ten deszcz  :p

czolko.gif
mamcie02.gif
czolko.gif
mamcie02.gif
czolko.gif
mamcie02.gif
czolko.gif
mamcie02.gif
czolko.gif
mamcie02.gif
czolko.gif
mamcie02.gif
czolko.gif
mamcie02.gif
czolko.gif
mamcie02.gif

wziełam ja w tetre, mam ich troche to moge zmieniac i chyba przewiew w nich lepszy, co? biedna dupka Majkowa

dzieki Emamo :-* mam jakis kryzyz emigracyjny czy jak :p czy co? no i lukasz mnie do szalu doprowadza ostatnio swoimi pomyslami ........aj ...chyba musze cos slodkiego zjesc ::)

mania pisze:
dzieki Emamo  :-* mam jakis kryzyz emigracyjny czy jak  :p czy co? no i lukasz mnie do szalu doprowadza ostatnio swoimi pomyslami ........aj ...chyba musze cos slodkiego zjesc  ::)

ja nie mam kryzysu emigracyjnego co pawda, a też bym zjadła coś słodkiego :laugh: :p

A te łośki, no cóż czasem zafundują nam wkurz, ale potem zwykle jest miło :p

A mnie bolą dziś kolana i se robie wieczór leniwca, nie ćwiczę o :p !!!

Tusia moją kiedyś pogoniło sama nie wiem po czym i dupkę jej potem 3 dni leczyłam sudocremem bo sobie odparzyła. Smarowałam przy każdym przewijaniu. Może daj Majci kaszkę ryżową, albo marchewki czy jakiś deserek z czarnymi jagodami. To wszystko zbija kupcię.

Tusia posmaruj Maji pupcie masłem zwykłym, wit A tam jest i pomaga na takie odparzenia i ładnie natłuszcza

Ja właśnie pożeram budyń karmelowy z orzechami a co se będe żałować.
Mam dzisiaj depreche totalna przez to siedzenie w domu jak ciućma jakaś sie czuje i odmóżdżona znowu :-[
a moje dziecko dopiero teraz zasnęło bo łosia jeszcze nie ma i musiałam sama ją uspać, jak to jest,ze w dzień ja usypiam normalinie a wieczorem szaleje godzine i tylko jej zabawa w głowie
a mój łoś ją wieczorem w 10 minut usypia ::) kurcze

Maniu bużka dla Ciebie kochana, dasz rade bo Ty silna kobita jestes i wspaniały człowiek :-* na pocieszenie Ci powiem że ja nie na emigracji a wyłam dzisiaj jak bober jakiś i teraz mam oczy jak królik i mnie pieką

Marta 15 córeczki masz przepiękne! Słodzinki na maksa normalnie, musiałam chwile pomyślec która to Alicja a która Ania ale spoko chyba bym sie przyzwyczaiła, a powiedz mi kochana bo to mnie zawsze zastanawia i ciekawi u mam bliżniaków, czy jak siedza tyłem np to je poznajesz która to która? Fajnie miec w domu takie dwie drobinki kochane :)

No i ładnie Ci śpią w nocy, przynajmniej masz szanse odpocząć troche

reklama
a według mnie ten cały sudokrem jest do bani i tyle.
U mnie jakos niczego nim nie można wyleczyć

Do góry