reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
widze ze dzisiaj panuje nastrój handry, a powiem wam ze ja dzisiaj jakos jestem w dobrym humorze, byliśmy z krzyskiem na sacerze, wrócilismy o 19-tej, teraz krzys śpi a ja z łośkiem piwkujemy sobie, u nas adal piękna pogoda i względnie ciepło, oby tak dalej

tusia26 pisze:
kate332 pisze:
aaa i jeszcze chciałam napisac że byliśmy wczoraj u księdza i zamówiliśmy chrzest na 20 maja na15:15
kurcze nie wiem co musze kupić? świecę, jakąś szatke czy co? help napiszcie bo ja nic nie pamietam z chrztu piotrka

No to w moje urodziny  ;D
A wiecie, że ja zawsze nie wiem ile lat bede konczyc i teraz ludzie sie pytali ile koncze ja mowie 28, a potem sobie licze na palcach i mi wychodzi 27  :p normalnie postarzam sie
no to tusia będzie podwójne święto, ja tez zawsze licze nie tylko swoje lata ale wszystkie inne lata tez, np nigdy nie wiem ile lat estesmy po ślubie itp

poczytalam :)

tusia widze ze dzisiaj macie z loskiem nocke z glowy.............ale juz Cie nie ma wiec moze ............... ;) ;) ;) ;)

dla wszystkich handrowiczow caluski :-* :-* :-* :-* :-*
ja tez ostatnio jestem zeczona.........ale pocieszam sie tym, ze teraz musze cieszyc sie kazda chwila z Kuba..............od wrzesnia praca, wiec trzena sie na zapas nacieszyc hehe

tusia26 pisze:
elfiko pisze:
a i jeszcze wam chciałam napisać bo czekałam tylko aż jakiś czas minie i czy to aby nie pomyłka jakaś ale nie..
jakis miesiąc temu odpuściłam sobie zupełnie wszelkie domowe afery z powodu nieróbstwa mojego łosia, on nic w domu nie robił a ja to zlewałam, sama robiłam tyle ile sie dało przy małej a reszta  :p sobie czekała na lepsze czasy i tak np. zawsze koszule temu mojemu paskudzie prasowałam wszystkie po praniu a teraz tylko wtedy jak potrzebował to jedną no w porywach dwie sztuki, to samo z praniem , pralke włączałam jak kosz z brudami juz stękał że mu ciasno  :p
trwało to może z 10 dni  ::) i co?
łoś oszalał mi chyba bo sprząta sam, zmywa!!!!!!! pierwszy raz jak pozmywał to myślałam że mi zaraz oswiadczy ze ma kochanke i sie wyprwadza!  ;) a ten kurze ściera, śniadanka jak jest w domu robi, z Weroniką sie bawi  :o i to nie tylko w pokazywanie komputera czy tv!na zakupy jechał ostatnio bez marudzenia i nawet mi kilka sztuk karmi kupił  ;D
a wczoraj wybyłam z domu na 4 godziny , wracam a tu kąpiel dla dziecka gotowa tylko wode do wanny lać, kolacja zrobiona, podłogi umyte, i POZMYWANE!
kurcze oszalał cz co? aż sie dziwnie z takim łosiem w domu mieszka ......... ::) ;D

hi, hi Elfiko normalnie twój łoś w konia sie zmienia  ;)
u mnie to normalka, mój na codzien zmywa, dziecko ze mną kąpie, pieluchy zmienia, na spacery chodzi, odkurza gary myje, prasuje sobie jak nie jest uprasowane, itd itp

marta dziewczynki sliczne..........fajnie ze maja siebie nawzajem, teraz to pewnie jest troche inaczej ale jak sobie przypomne jak ciezko mi czasem bylo z jednym malutkim dzieckiem to Ciebie podziwiam :)

a to zdjecie jak siedza sobie razem......................mmm widac ze siostrunie!!!!

kate332 pisze:
tusia26 pisze:
elfiko pisze:
a i jeszcze wam chciałam napisać bo czekałam tylko aż jakiś czas minie i czy to aby nie pomyłka jakaś ale nie..
jakis miesiąc temu odpuściłam sobie zupełnie wszelkie domowe afery z powodu nieróbstwa mojego łosia, on nic w domu nie robił a ja to zlewałam, sama robiłam tyle ile sie dało przy małej a reszta :p sobie czekała na lepsze czasy i tak np. zawsze koszule temu mojemu paskudzie prasowałam wszystkie po praniu a teraz tylko wtedy jak potrzebował to jedną no w porywach dwie sztuki, to samo z praniem , pralke włączałam jak kosz z brudami juz stękał że mu ciasno :p
trwało to może z 10 dni ::) i co?
łoś oszalał mi chyba bo sprząta sam, zmywa!!!!!!! pierwszy raz jak pozmywał to myślałam że mi zaraz oswiadczy ze ma kochanke i sie wyprwadza! ;) a ten kurze ściera, śniadanka jak jest w domu robi, z Weroniką sie bawi :o i to nie tylko w pokazywanie komputera czy tv!na zakupy jechał ostatnio bez marudzenia i nawet mi kilka sztuk karmi kupił ;D
a wczoraj wybyłam z domu na 4 godziny , wracam a tu kąpiel dla dziecka gotowa tylko wode do wanny lać, kolacja zrobiona, podłogi umyte, i POZMYWANE!
kurcze oszalał cz co? aż sie dziwnie z takim łosiem w domu mieszka ......... ::) ;D

hi, hi Elfiko normalnie twój łoś w konia sie zmienia ;)
u mnie to normalka, mój na codzien zmywa, dziecko ze mną kąpie, pieluchy zmienia, na spacery chodzi, odkurza gary myje, prasuje sobie jak nie jest uprasowane, itd itp

i Ty go jeszcze nazywasz losiem............zuh nie facet hehe

reklama
witam z wieczora...Kuba dla odmiany nie spi i siedzi mi na kolanach...rany co sie z nim dzieje??? za to łos spi bo jutro ma na pierwsza zmiane

Do góry