reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
KUba padł o 15 : rozrabiał , rozrabiał i usiadł ... ja patrze a jemu się oczy zamykają to go przytuliłam a on momentalnie usnął..i jak nie kochac takiego drania

a teraz musze sie zając prasowaniem...buu:(

moje dziecko zjada wlasnie sznurowke od papci...............

za nic nie chce sie polozyc, juz nawet probowalam z tym sokiem jak elfica ale on na to nie idzie.............chyba bede musiala z Nim wysc na spacer...........ale tak mnie brzuch boli.....ałć

Weronika juz zaliczyła jednąpobudke :mad: ale jeszcze ją przetrzymałam moze pośpi troche
u nas wózek i balkon odpadają , nie będzie spać i tyle.
a ten sok działa dlatego,że na Weronike butelka działa usypiajaco, wystarczy ją połozyć i dac butle a po chwili dziecku sie oczy zamykaja ;D

a mój obiad juz w piecu , ale jestem głodna ::)
potem wytargam mała na spacer i znowu koniec dnai, mmm jakie monotonne to moje życie :-[

elfiko pisze:
a mój obiad juz w piecu , ale jestem głodna ::)
potem wytargam mała na spacer i znowu koniec dnai, mmm jakie monotonne to moje życie :-[

.........dzien swistaka..............ja to tez ostatnio zuwazylam.....

Kuba znowu active............chyba jednak czeka mnie ta wycieczka na polko

Joaska pisze:
ale trafione...tylko w dniu świstaka główny bohater wyciągał wnioski i poprawiał każdy kolejny dzień a u mnie rzadko tak sie dzieje - marazm - tylko on rośnie w siłę :(

reklama
AniaSzwarc pisze:
Joaska pisze:
ale trafione...tylko w dniu świstaka główny bohater wyciągał wnioski i poprawiał każdy kolejny dzień a u mnie rzadko tak sie dzieje - marazm - tylko on rośnie w siłę :(

taaa ale kiedyś to sie skończy.. zaczniemy żyć inaczej, szybciej i może produktywniej, mam nadzieję
ja np musze sobie pracy poszukac a to u nas w mieście raczej nieosiągalne :-[ i juz sama myśł o tym że nie wiem co będe robić w przyszłości mnie denerwuje.
Mamy z łosiem takie małe marzenia, chcemy wyjechać, może ten plan wprowadzimy w życie za rok, dwa... zobaczymy ...

Do góry