reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kolorowa_kredka pisze:
alka2 pisze:
tusia26 pisze:
jak robi cos niedozwolonego to sie szyderczo smieje z tego, mama krzyczy a ona hi, hi.

wypisz wymaluj jak Michałek  przyłapywany na wyjadaniu ziemi z doniczki - ja mu be a on mi hihihihih i nosek marszczy rozkosznie i chichroli się na maxa !  ::) ::) ::)
I jak tu wychowywać i być konsekwentnym ?? ::) ::)

taaaaa z tym wychowywaniem niezła sprawka będzie :p najlepsze jak tu być stanowczym albo coś na poważnie mówić jak się w ciebie te cudne oczęta tak rozkosznie wpatrują, śmieją się z ciebie umiechają, smutają..............................ah trudna sztuka przed nami :p

niania.................taaaaaa ma nagane !

coś martuli nie widać ???

aaaa i dla michasia szybkiego przegnania gorączki !!!! i daj matce popiwkować ;) a coś czuję że nosek marszczy podobnie jak tymi ;)

ok chyba nadrobiłam i troszkę wam przyklikałam a teraz lecę zobaczyć czy moje szczęscie jeszcze śpi, to może siostrze pranka powiesze :)

aha no i asi wieczorkiem nie było  ::)

Kredzia dzieki za pamiec, Ty to jestes wspaniala z tym pamietaniem o wszystkich :-* :-* :-*

Co do konsekwencji to u nas do znudzenia mowimy Alkowi, z enei wolno butow ruszac z polki. Jeszcze czasem nie zapanuje nad soba, ale juz co raz rzadziej. A jak posciaga buty, a ja juz z kuchni wiem co zrobil, to wlolam "Ciekawe co ten Alus zrobil, pewnie posciagal buty" a ten juz leci do mnie i gaic zaczyna i zagdywac. Normalnie musze ostatkiem sil powstrzymywac sie, zeby nie wybuchnac smiechem i byc powazna, bo wtedy to juz by dziecko calkiem zglupialo. No ale kochany jest tak bardzo w tym swoim "panowaniu nad soba" :laugh:

reklama
Juleczce Mell gratulacje razkowania, no to sie zaczelo Martus :laugh:

Aga ty nie gadaj glupot tylko sie udzielaj kiedy dasz rade, chocby raz na dwa dni na jednego krotkiego posta ;)

Edytko Julcia ma bombowe zdjecie obok suwaczka. Sliczna z niej dziewczynka :)

Co do odkurzacza, to Alek go bardzo lubial. Ostatnio zostal z losiem i Slawek cos chcial odkurzyc, ja przyszlam a ten mowi, ze Alus boi sie odkurzacza i ze tak sie wtulal w niego jak nigdy jeszcze i skrobal se , zeby na rece wyjsc. Potem odkurzalam z nim raz i byl sceptyczny odwracal glowe. jak odkuzracz byl wylaczony to go dotykal. Potlumaczylam troche i zobaczymy jutro ;)

Hanti piekny widok, cudne drzewa, wiesz jak sie nazywaja, bo tu w Angli tak podobnie kwitna. No i to wzniesienie zielone piekne jest :)

Klaudia super, ze wyjazd sie udal :)

Kredzia Ty bidulko, jak tam reka goi sie?

Kredzia, Ania kochane jestescie, ze o mnie pamietacie :-* :-* :-* :-*

Hanti, ales nam opone wycharatala :laugh: :D :laugh: ja to bym sie wstydzila taka pokazac :p ;) tak na powaznie to Ty masz chyba jakas obsesje kochana. Taka zgrabna kobitka, a taka z siebei gruba robi ::) Kazdemu sie cos tam zwinie jak sie tak zegnie w pol. O rany, chyba Cie nie bede przekonywac :laugh: ;)

Mell ja mysle, ze z cycami tak wlasnei bywa u niektorych, ze przed okresem nabrzmiewaja i moga sie pojawic, jakies "nierownosci" ale oczywiscie usg nie zaszkodzi.

Niunka zdjecia cudne. Jak ja kocham maj!!!! To najwspanialszy miesiac roku jak dla mnie. Taki do kochania sie na lonie natury dzien w dzien :p ;D :D

Asiu moj jak by sie honorem uniosl, to by wyszedl z knajpy i trzasnal drzwiami :p Oj czasem tyle musze przemilczec zeby nie wybuchnac, bo ktos musi byc bardziej zrownowazony psychicznie w zwiazku :p No ale kocham go jak glupia ;) :laugh:

Czesc babeczki!Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale sie zjezylam...hanti dzieki,ze zwrocilas uwage,ze ktos drukowal Dorianek i...
Hanti a z kad to wadomo ja iewiem gdzie na to widac,ze ktos przeglada albo drukuje?
No i 0 zdjec jest teraz w tym waku Doranie-wykasowalam.

no i oczywiscie czesc babeczki :)

dzieki za wszystkie rady co do loska, na razie jest dobrze, ale wiecie same jak to moze byc...........czasem to grom z jasnego nieba moze spasc :) heh

wczoraj bylismy na naszej kochanej wsi............cudownie tam jest, tyle zieleni, ptaszki, mmmmmm...............no i wredne komarzyska, ale ciely holery, balam sie tylko, zeby Kuba na tym nie ucierpial....

aha i przypomnialo mi sie, edytko jak tam stopa twoja opazona???

zmykam po kawke :)

reklama
no i jak juz tak wszystcy sie chwala swoimi zielonisciami to ja sie tez pochwale, wprawdzie to wszystko nalezy do dziadkow Kuby, ale wiecie ;) ;) ;) ;)

to zdjecie z tamtego roku, wczoraj nie uwiecznilam domu.....ale wyglada tak samo teraz :)

xljtiu.jpg[img]http:

to mleczyki z laczki za domem :)

xljtkx.jpg[img]http:

a to widok na sad za domem :)

xljtpl.jpg[img]

Do góry