reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
ja teraz też to pomyślałam Katekate332 pisze:moze jednak zamknąć pozostałe "zdjęciowe" wątki? ja juz o tym wspominałam i kredka też co wy na to?
Melll
Mama Julci
kate332 pisze:moze jednak zamknąć pozostałe "zdjęciowe" wątki? ja juz o tym wspominałam i kredka też co wy na to?
chyba tak trzeba bedzie zrobić ale jestem wku................ ludzie sa nienormali po co komus nasze zdjecia ???
hanti
Lipcowe Mamy '05
Witaj melll ;DMelll pisze:kate332 pisze:moze jednak zamknąć pozostałe "zdjęciowe" wątki? ja juz o tym wspominałam i kredka też co wy na to?
chyba tak trzeba bedzie zrobić ale jestem wku................ ludzie sa nienormali po co komus nasze zdjecia ???
to pewnie powstanie kolejny lipny blog
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Oj a ja jestem sakramencko zjechana więc wpadłam tylko powiedzieć Wam dobranoc
Dziękuję w imieniu Julki za komplementy :-* :-*:-*
Hanti jak tak napisałaś o tym bólu rąk u łośka Joasiowego to mi się jednoznacznie skojarzyło jakoś hehehe, że jak w domu kwasior jest to łośków ręce boleć zaczynają ale potem sobie przypomniałam, że to od noszenia Kubula ;D ;D ;D ;D boszzzzzzzzzzz, ten upał mi szkodzi hehe
dobra, zmykam na chwilkę relaksu z "Miastem Kobiet" i kielichem red wine
do jutra kochane :-* :-* :-*
Dziękuję w imieniu Julki za komplementy :-* :-*:-*
Hanti jak tak napisałaś o tym bólu rąk u łośka Joasiowego to mi się jednoznacznie skojarzyło jakoś hehehe, że jak w domu kwasior jest to łośków ręce boleć zaczynają ale potem sobie przypomniałam, że to od noszenia Kubula ;D ;D ;D ;D boszzzzzzzzzzz, ten upał mi szkodzi hehe
dobra, zmykam na chwilkę relaksu z "Miastem Kobiet" i kielichem red wine
do jutra kochane :-* :-* :-*
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
daję kochana,bo na razie normy nie wymagają,a że to nowy działMelll pisze:hej hanti jak w pracy dajesz rade ??? napewno tak
to i normy nie zrobisz,bo za dużo braków idzie
ale pracyję na Skodzie Roomster,ciekawe kto to będzie kupował,
bo mi się atko nie podoba............wolałam poprzedni dział Passat(nowy),lub AudiA4