reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a wiecie,że teraz ktoś sobie drukował wątek
Dorianek.............naszej AgiR
qurwa jak ja nienawidzę takich wścibskich ludzi :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

reklama
moze jednak zamknąć pozostałe "zdjęciowe" wątki? ja juz o tym wspominałam i kredka też co wy na to?

zaraz mój łosiek wróci i mnie stąd do łóżka wyrzuci,
a teraz się dopiero zbieracie..............buuuuu

rano nie zajrzę,bo jestem w pracy i zaś do wieczorka czekać :(

kate332 pisze:
moze jednak zamknąć pozostałe "zdjęciowe" wątki? ja juz o tym wspominałam i kredka też co wy na to?

chyba tak trzeba bedzie zrobić ale jestem wku................ ludzie sa nienormali po co komus nasze zdjecia ???

Melll pisze:
kate332 pisze:

chyba tak trzeba bedzie zrobić ale jestem wku................ ludzie sa nienormali po co komus nasze zdjecia ???
Witaj melll ;D
to pewnie powstanie kolejny lipny blog :mad:

Oj a ja jestem sakramencko zjechana więc wpadłam tylko powiedzieć Wam dobranoc :)
Dziękuję w imieniu Julki za komplementy  :-* :-*:-*

Hanti jak tak napisałaś o tym bólu rąk u łośka Joasiowego to mi się jednoznacznie skojarzyło jakoś hehehe, że jak w domu kwasior jest to łośków ręce boleć zaczynają :) :p :p :p :p ale potem sobie przypomniałam, że to od noszenia Kubula  ;D ;D ;D ;D boszzzzzzzzzzz, ten upał mi szkodzi hehe

dobra, zmykam na chwilkę relaksu z "Miastem Kobiet" i kielichem red wine :)

do jutra kochane :-* :-* :-*

reklama
Melll pisze:
hej hanti  jak w pracy dajesz rade ??? napewno tak  :)
daję kochana,bo na razie normy nie wymagają,a że to nowy dział
to i normy nie zrobisz,bo za dużo braków idzie
ale pracyję na Skodzie Roomster,ciekawe kto to będzie kupował,
bo mi się atko nie podoba............wolałam poprzedni dział Passat(nowy),lub AudiA4

Do góry