reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Ja po kilkugodzinnej prerwie dalej nadrabiam i widze, ze ma 3 strony wiecej :
Kredzia pisalas, e jez juz nabial, to mam rozumiec, ze Tymik juz nie ma skazy? Chyba cos mi umknelo 8)
Spoznione gorace zyczenia dla Ani Szwarc z okazji urodzin. Zyj nam kochana 100 lat i dluzej! Niech Kubus bedzie sama radoscia dla Ciebie, a maz niech wreszcie zacznie pisac prace na studia sam
Kredzia pisalas, e jez juz nabial, to mam rozumiec, ze Tymik juz nie ma skazy? Chyba cos mi umknelo 8)
Spoznione gorace zyczenia dla Ani Szwarc z okazji urodzin. Zyj nam kochana 100 lat i dluzej! Niech Kubus bedzie sama radoscia dla Ciebie, a maz niech wreszcie zacznie pisac prace na studia sam
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
elfiko pisze:dzisiaj rano jak robiłam śniadanie to moje dziekco postanowiło zwiedzić łazienke i musiałam ją co chwile do pokoju przenosić bo zasuwała do tej łazienki jak szalona a oczywiście najlepszym miejscem do zwiedzania jest kratka ściekowa pod wanna : mamy nie zabudowaną bo mamy tam pod wanna zawór do spuszczania wody z centralnego, i Weronika sobie go wczoraj upatrzyła i postanowiła sie dowiedzieć co to jest! :
Elfiko u nas najciekawszym miejscem jest ubikacja, a juz najlepiej jak sie wode spuszcza. Alek juz zaliczyl moczenie rak w kibelku : Procz tego sznureczek do zapalania swiatla i szafka ze wszystkimi akcesoriami do mycia
Alka witaj i wpadaj czesciej kobieto, bo Cie brakuje. Dla Michalka-lobuziaka ogromne buziaki :-* :-* :-*