reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
to ile to ..............możesz zacząć już majstrować ;Delfiko pisze:no i zachcialo mi sie takiego malego czlowieczka drugiego :
a co do naczynek,to ja po urodzeniu Otylki wyglądałam,jak terminator
całe oko miałam zalane krwią i siniaki pod oczami,
siostry się śmiały,że ja pobita,
tak mi popekaly naczyńka............ale nie przez zamykanie oczu,
a że były słabe juz pod koniec ciązy i ciągle mi krew z nosa leciała
Ewelinko pozdrów koleżankę i powiedz,że za chwilę nie będzie o tym pamiętać
fajniutki taki mały szkrabek i tak śmiesznie stękają,takie noworodki.................ale to juz nie dla mnie
elfiko
lipcowe mamy ´05
hanti pisze:to ile to ..............możesz zacząć już majstrować ;Delfiko pisze:no i zachcialo mi sie takiego malego czlowieczka drugiego :
a co do naczynek,to ja po urodzeniu Otylki wyglądałam,jak terminator
całe oko miałam zalane krwią i siniaki pod oczami,
siostry się śmiały,że ja pobita,
tak mi popekaly naczyńka............ale nie przez zamykanie oczu,
a że były słabe juz pod koniec ciązy i ciągle mi krew z nosa leciała
Ewelinko pozdrów koleżankę i powiedz,że za chwilę nie będzie o tym pamiętać
fajniutki taki mały szkrabek i tak śmiesznie stękają,takie noworodki.................ale to juz nie dla mnie
hihi nie majstrujemy bo los nie chce
dziekuje,przekaze pozdrowienia ;D
Anikaa
Fan(ka)
hello z wieczora
my dzis poszliśmy z RObertem i Kuba do knajpy kolegi i tyle fajnego było w tym wyjsciu ze się piwka napilismy ...Kubek był maksymalnie znudzony i mardzuił ze ho ho
a co o mamusiowania to Kubuś tez ma teraz na mnie faze (ku wielkiej złosci mojego męza) i czasem jak jestesmy sami w domu to nawet siku musze robic z nim na kolanach
a co do wychowania to na dużo mu pozwalam ale nie na wszystko i jak cos broi to mówie NIE WOLNO!!! i macham palcem ...jak na razie skutkuje...ale domyślam się ze nie długo
my dzis poszliśmy z RObertem i Kuba do knajpy kolegi i tyle fajnego było w tym wyjsciu ze się piwka napilismy ...Kubek był maksymalnie znudzony i mardzuił ze ho ho
a co o mamusiowania to Kubuś tez ma teraz na mnie faze (ku wielkiej złosci mojego męza) i czasem jak jestesmy sami w domu to nawet siku musze robic z nim na kolanach
a co do wychowania to na dużo mu pozwalam ale nie na wszystko i jak cos broi to mówie NIE WOLNO!!! i macham palcem ...jak na razie skutkuje...ale domyślam się ze nie długo
Anikaa
Fan(ka)
hanti pisze:WIECIE,ŻE TERAZ KTOŚ NIEZALOGOWANY DRUKUJE SOBIE
GALERIĘ LIPCÓWEK
ciekawe po co ???
???
elfiko
lipcowe mamy ´05
AniaSzwarc pisze:hello z wieczora
hello Aniu :laugh: u nas to samo co do slowa tylko tam gdzie pisze Kuba ja wstawiam Weronika ;D
tez mowie NIE WOLNO i skutkuje u nas ale czasem mala tylko popatrzy, usmiech strzeli i dalej rozrabia wtedy ja mowie tak "groznie" NIE WOLNO! i tu juz skutek jest i jeszcze placz :
reklama
Melll
Mama Julci
AniaSzwarc pisze:hanti pisze:WIECIE,ŻE TERAZ KTOŚ NIEZALOGOWANY DRUKUJE SOBIE
GALERIĘ LIPCÓWEK
ciekawe po co ???
???
??? ??? ???