reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

juz wrocilam do domku, zaraz wysle mezulkowi mailika... co jakis czas mu wysylam maile z przeklejonymi info o dzidziusiu w danym tygodniu ciązy, jak sie rozwija itd, na poczatku sie z tego smial, ale chcialam go wlaczyc w cale to szalenstwo dzieciowe, a okazalo sie ze faktycznie je czyta... bo zawsze dokladnie wie ile mierzy itp...

reklama
Nie zazdroszcze tych poznych powrotow do domku po pracy, rozumiem, że Twój mąż Sylwio wraca jeszcze później :(
Fajniutki pomysł z tym uświadamianiem ;D

Nooo w koncu jestem :).Czulam sie troszke przez te 3 dni jak na odwyku ;) ;D-bez was babeczki.
Asiolku ,no cudna lazieneczka,przestronna i ma taki cieply kolorek,baaaaaardzo mi sie podoba.No i super ,ze juz widzisz i czujesz jak malenstwo broi w brzuszku :)
Dziewczyny fajne macie te foteczki z brzuszkami,wszystkie pieknie w ciazy wygladacie :).

Dzieńdoberek z rana...
Wracam do Was na dobre - dostałam zwolnienie na miesiac wiec teraz bede nadrabiała zaległosci - jutro wraca mężuś ze szkolenia odda mi aparacik wiec bede mogła powlklejac zdjecia i pokazać Wam mojego pyszczka bo chyba juz tylko mnie tu nie ma :)) ale w pracy nie mogłam za bardzo sie w to bawić a po powrocie do domu mialam dosć kompa - teraz bede nadrabiać.
Wczoraj słuchałam serdunia Synka:)) Ale dziwne bo lekarka powiedziała ze tez mam łozysko na przedniej scianie dlatego gorzej słychac ale za to te kopniaki czuje non stop - ooczywiscie bardzo sie z tego cieszę ale wiem ze przy łozysku z przodu niektóre z Was słabiej czują.
Pozdraiwam Was mocno i uciekam jeszcze poleniuchować.

Dzień dobry o poranku :-)
u mnie słabe odczuwanie ruchó jest spowodowane... tłuszczykiem na brzuchu, łożyskiem na ścianie przedniej... i tym, że moja ciąża jest tutaj najmłodsza:-) bo ja mam przecież termin na 31 lipca:-) a to prawie sierpień :-)

reklama
Dziewczyny, napiszcie czy tez tak macie - mi czasami nagle i niespodziewanie twardnieje brzuch, mam takie dziwne samopoczucie i robi mi sie slabo. Kiedys miewalam tak tylko w autobusie gdy stalam, a obecnie lapie mnie tez niespodziewanie na ulicy. Nie wiem czy to wynika ze spadajacej formy czy cos sie dzieje. Nie lubie bez przesady panikowac, ale taka sytuacja np. raz dziennie kaze mi powaznie zastanawiac sie czy powinnam sama wychodzic na ulice...

Do góry