reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiolku, prawdziwy pokoj kapielowy....
NiaNia, sliczne malenstwo... ciesze sie ze wszytsko w porzadku...
Ania.g, ja tez mam lozysko z przodu i tez strasznie dlugo nie czulam ruchow maluszka, jeszcze na usg polowkowym nic nie bylo czuc, a dwa dni pozniej jak juz pierwszy raz poczulam to teraz czuje stale jak tam sobie ktos mieszka... hihih
a co do czestotliwosci ruchow to zauwazylam ze jak bylam w domku na zwolnieniu to ciagle czulam ruchy, a jak jestem w pracy to czasem poczuje ale znacznie mniej, wydaje mi sie ze maluch jak jestem bardziej aktywna to sie uspokaja, a najbardziej dokazuje jak ja w koncu sobie spokojnie usiade... a najlepiej na kanapie prtzed tv (to chyba ma po tatusiu... ;D)

Mi tez sie marzy to usg 3d, bo te ostatnie zdjecia byly takie kiepskie, najlepsze mam z 14 tygodnia, dokladnie widac nozki, raczke zacisnieta w piastke, choc to zwykle usg, a teraz to lekarz pokazal nam wszytsko ale zdjecia zrobil takie beznadziejne...az bylam zla

wlasnie zostalam delikatnie upomniana, przez mojego malego lokatora, ze chyba sie zasiedzialam przy necie, wiec zmykam do pracy, jeszce 2 godzinki i do domku...

No i sie doczekałam - nawet Mężul kopa dostał w policzek hehehehe Smile
dziś doczekałam sie prawdziwych kopniaczków - przyglądałam sie brzuszkowi gołemu leżąc i czuć w środku to niewiele było ale za to było widać górki ;D od kopniaczków... i takie delikatne pukanie... ;D nei dziwne że mogłabym je przegapić... ale teraz jak widzialam to też czułam... dziwne uczucie ;D ;D ;D. ale sie nareszcie doczekałam :-)

Dziewczynki dziekuje za komplementy łazienkowe:-) zawsze marzyłam o takie łazience... do której można wejść i jeszcze kilka kroków zrobić a nie od razu wchodzić do wanny... a taką zawsze miałam... małą klitke... teraz sobie odbije ihihiihi :-) ;D

Asiołku, właśnię cię oglądnęłam w galerii. Jaka ty fajna babeczka jesteś :D
Niania, ale kochany ten twój synuś. Na takim 3D to taki prawdziwy człowieczek jest widoczny, nie tak jak na zwykłym. Kurcze w głowie się nie mieści, że nam tam w brzuszku już takie 30-centymetrowe istotki mieszkają :)

reklama
ja Asioł wiem z całą pewnością :-) bede miałą cesarke inaczej nie rodze ihihihihi :-) zrobie strajk :-) jeżeli wyjdzie inaczej :-) ;-)

dziekuję Wam babeczki za te miłę słówka:-)

Ja gratuluje cudnych zdjec dzidziowo-brzuchowym wszystkim Mamom które sie ujawniły :-) i ujawniły zdjecia pociech :-) naprawde fajnie jest oglądać takie obrazeczki :-)

buziaki

Do góry