reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja wpadłam na chwilke. Ale jestem u brata wiec goraco was pozdrawiam i juz uciekam. Juz mam zdjecia i pewnie i ja wam pokaze swój brzuszek jutro. Mój synek kopie jak szalon. I w dzień i a noc :)

reklama
Dziewycznki mam pytanie. ja wy liczycie swoja wage? Ile przytyłyscie? Czy nalezy liczyc od pierwszego wpisu w ksiązeczce ciązy ? Ja np. poszłam na wizyte pierwsza, lekarz mnie zwazył i zapisał wage 60,7 kg .Potem schudłam i wazyłam 58,5 kg. Teraz waże 62 kg i zastanawim sie co mówic kiedy ktos pyta ile przytyłam? czy 1,3 kg czy 3,5. Kurcze obiecałam sobie , że bede kontrolować swoja wage, a apetyt mi tak wzrósł że boje się, że nie skończy sie u mnie na tych wymarzonych 10 kilogramach na plus. Pewnie bedzie znacznie wiecej...buuu az sie boje ile ::) :(

ja wlasciwie licze od wagi przed ciążą
to oznacza ze ma 6+
i wcale sie tym nie lamie, bo widac tylko w brzuchu i piersiach :)

Czesc mamusie, a tu dzisiaj znowu pusto ::)
Ja tylko nachwilke zeby Wam czesc powiedziec bo teraz zmykam i zagladne dopiero wieczorkiem, to milego dnia kobitki ;D ;D ;D

Cześć Dziewczyny.

Cały weekend spędziłam na powietrzu i czuję się superowo.

Dzisiaj też jest śliczna pogoda i chyba się wybiorę na spacerek :laugh:

Ale oczywiście będe do Was zaglądała i śledziła nowe ploteczki

Witam po weekendzie, w pierwszy dzien wiosny :) Ja mialam weekend imprezowy, najadłam się pyszności co niemiara.

a ja konczylam szyc firanki i przemeblowywac mieszkanie
teraz w domu jest przyjemniej, wiec i humor mi dopisuje :)

wyjezdzacie na swieta? My zostajemy w domku. Musze przyznac ze nie przepadam za swietami wielkanocnymi. W ogole nie rozumiem czemu - po prostu grudniowe swieta pryzpadly mi do gustu, a te wiosenne nie i juz ::) :laugh:

Gazelaczku, to idziemy łeb w łeb, bo ja też 6 kg przytyłam (mierząc od wagi sprzed ciąży)
My święta spędzamy jak zwykle pierwszy dzień u teściów, a drugi w domku :)

Ja na święta zostaję w domku

Rodzinka przyjedzie do Nas. Moi rodzice i teście wybierają się razem na śnaidanie niedzielne. Ja mam za zadanie ugotować żurek, jajka pomalować i iść do kościoła ze święconką. Wczoraj byłam na spacerku i nazbierałam gałązek. mam nadzieję że rozkwitną na święta w wazonie. :)

reklama
Oj spacerki się zaczną!!!!!
U nas podobno w środę ma być 14 stopni, a w niedzielę do 20. Ale suuuper, już czuć tę wiosnę:)

Do góry