reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:( :( :( :( :( :( :(- zakrył/a nozkami i nic nie wiemy bo nic nie widzielismy..............buuuuuuuuuuuuuuu
ide ryczec..........

reklama
o rany Lilka wyobrazam sobie jak Ci przykro..ale nie martw sie co sie odwlecze to nie uciecze ;) maly/a zrobi Wam niespodzianke!!!!
a kiedy masz nastepna wizyte?

tu ja w Twojej sytuacji rwalabym sobie wlosy z glowy bo usg tylko raz w czasie ciazy jest robione i gdyby podczas tego jednego jedynego razu nie byloby widac to nastepny raz dopiero przy porodzie ::)

A wiec opowiem wam jak bylo.
Poszlismy do szpitala na to usg ale okazalo sie ze moja doktorka ma nagly porod i kazala nam przyjechac pozniej.Gdy juz rozpoczelo sie usg to malenstwo sie bardzo ruszalo,a na koniec dwie raczki polozylo sobie pod glowke i zasnelo ;D

W pewnym momencie Karol mowi ze widzi pisiorka,a ja mu na to ze to nie pisiorek ino pepowina,a lekarka na to ze widzi to samo co ja :D W pewnym momencie tak zajechala pod nozki ze .......widzialam kreseczke ;D i Karol tez to widzial.Lekarka nie chciala nam powiedziec do konca ale to chyba jednak coreczka bedzie :D :D

Asiolku zmien wiec w naszej najwspanialszej liscie swiata na DZIEWCZYNKA i imie NATALIA ;)

Acha,dzidzia wazy 411,a wzrostu ma od glowy do pupy 15cm. ;D

No Lilka to super!!! no i najwazniejsze, ze wszystko w porzadku.
Maniu ten twoj sernik to tez caly dzien za mna chodzil i to chyba wszystkie rzesmy ci go pozalowaly. Hi, Hi
To dobranoc brzuchacze!!!!

A ja juz kusze ;).Obudzilam sie o 6.00 i spac nie moge :p.
Na poprawe nastroju,wczoraj sobie piekny biustonosz kupilam ;D i odrazu mi sie poprawilo :laugh:.

Dzien dobry Wszystkim :D za oknem deszcz :p a w domku cieplutko i pewnie nosa nie wytkniemy ;)

Aga meza kusisz? ;)

ale tu dzis spokojnie, pewne macie sloneczko (mam nadzieje!!!!) i w domku nie chcecie siedziec i DOBRZE!!!!!

Anitko! jak sie czujesz?! mam nadzieje ze Ciebie slonko nie opuszcza?!

Lilka a to ci niespodzianka :D

No i jestem
Dawno sie nie odzywalam,bo cosik ze mna ostatnio dziwnie, humorek nie dopisuje mimo ze wiosna za oknem :(
We wtorek ide do lekarza to moze widok dzidzi mi humorek poprawi hmmm
Mam nadzieje

reklama
Witam was serdecznie , bardzo długo mnie tu nie było bo miałam problem z internetem.
Właśnie przyszłam z usg wszystko jest w porządku :)
dzidziuś długo nie chciał pokazać co ma między nóżkami ale w końcu się udało podglądnąć
i to będzie chłopiec
bardzo się cieszę bo mamy już córeczkę a teraz będzie synek
Na imię najprawdopodobniej będzie miał Olivier także (jak dobrze się doczytałam ) Asiołku Możesz mnie dopisać do listy.

Myślę że teraz wszystko będzie ok z internetrm i będę mogła tu często zaglądać
Miłego weekendu

Do góry