reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja też musze sobie kupić bielizne i też myśle o tym aby kupić takie do karmienia... i tak potem z tymi dużymi biustonoszami nie sie nei zrobi.... bo przecież waga po ciązy spadnie w końcu...

reklama
Ciekawe jak to z tym biustem po ciąży? Czy wraca do swoich rozmiarów? W sumie to bym się nie obraziła, jakby mi został trochę większy :)

Gazelaczku, moja szwagierka też ma taki problem. Ona ma duży biust i nawet nie będąc w ciąży ma problemy z kupnem biustonosza.

Ale macie fajnie z tym biustem. Tylko pozazdroscic tych d,e. Mnie troche urosly, ale i tak nadal naleza do malych. Jak bylo male b tak jest male c. Mam nadzieje, ze jeszcze urosna i zostana mi na zawsze w wiekszym rozmiarze. Gazelaczku ale twoj maz ma dobrze ;)

Cześć Dziewczyny

Byłam dzisiaj na badaniach min. glukoza. Okropieństwo kazali mi wypić kufel słodkiego świństwa a że byłam na głodniaka to do tej pory mnie mdli.

A co do biustu miała minus A a teraz ma B - super- mój Mariusz też się cieszy.

Ja przed pierwsza ciaza nosilam b,pozniej mi urosly i to znacznie...a jak maly sporo pil to przez pierwsze miasiace to Pamela sobie bylam ;D.Natomiast pozniej jak maly pil juz tylko wieczorami to c mi sie zrobilo.Teraz tez mam c. :)
No takie duze C ;)

ja zawsze miałam c.... a teraz to sie boje że mam już arbuz :-) iihihihih a serio to mysle ze skończy się na e

Ale wiem od znajomych,ze czasem po ciazy i zakonczeniu karmienia jeszcze mniejsze niz przed ciaza sie robia ::)

reklama
Do góry