reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja też musze sobie kupić bielizne i też myśle o tym aby kupić takie do karmienia... i tak potem z tymi dużymi biustonoszami nie sie nei zrobi.... bo przecież waga po ciązy spadnie w końcu...

reklama
Ciekawe jak to z tym biustem po ciąży? Czy wraca do swoich rozmiarów? W sumie to bym się nie obraziła, jakby mi został trochę większy :)

Gazelaczku, moja szwagierka też ma taki problem. Ona ma duży biust i nawet nie będąc w ciąży ma problemy z kupnem biustonosza.

Ale macie fajnie z tym biustem. Tylko pozazdroscic tych d,e. Mnie troche urosly, ale i tak nadal naleza do malych. Jak bylo male b tak jest male c. Mam nadzieje, ze jeszcze urosna i zostana mi na zawsze w wiekszym rozmiarze. Gazelaczku ale twoj maz ma dobrze ;)

Cześć Dziewczyny

Byłam dzisiaj na badaniach min. glukoza. Okropieństwo kazali mi wypić kufel słodkiego świństwa a że byłam na głodniaka to do tej pory mnie mdli.

A co do biustu miała minus A a teraz ma B - super- mój Mariusz też się cieszy.

Ja przed pierwsza ciaza nosilam b,pozniej mi urosly i to znacznie...a jak maly sporo pil to przez pierwsze miasiace to Pamela sobie bylam ;D.Natomiast pozniej jak maly pil juz tylko wieczorami to c mi sie zrobilo.Teraz tez mam c. :)
No takie duze C ;)

ja zawsze miałam c.... a teraz to sie boje że mam już arbuz :-) iihihihih a serio to mysle ze skończy się na e

Ale wiem od znajomych,ze czasem po ciazy i zakonczeniu karmienia jeszcze mniejsze niz przed ciaza sie robia ::)

reklama
Do góry