reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dzien dobry - tu tez jest SŁONECZNIE. W końcu wiosna - ależ cudownie!
Właśnie pobierali mi krewkę, a w poniedziałek idę do gin. Mój mąż po raz pierwszy będzie widział naszą dzidzie na ekranie. Już oboje się nie możemy doczekać :laugh: Życie jest piękne, tylko jak tu pracować?

reklama
no wlasnie jak tu pracowac, hi hi Czy Was tez rozprasza to, ze maluch kopie? Ja wtedy przykladam reke do brzucha i ani mysle pracowac ;D Ostatnio pomyslalam, ze jak sie maly urodzi, to bedzie mi brakowac tego pukania. Dlatego staram sie korzystac poki moge :laugh:
A i jeszcze cos. Ja w mojej pracy mam zagraniczne wyjazdy sluzbowe. I zawsze jak wyjezdzalam, to czulam taką ponurosc i strasznie tesknilam za mężem. A tym razem... No po prostu nie bylam sama ;) ;D

Kurcze z zazdrosci o te wasze czucia ruchow to chyba zwariuje.
U mnie jedyny objaw ciązy to większy brzuszek.
Gazeleczku musi być super - naprawdę zazdroszczę:(

Przed chwileczką okazało się, że żona naszego dobrego kolegi jest położną w szpitalu gdzie będę rodzic. Cieszę się bardzo bo napewno będę mogła wypytać o wszystko, już poczułam się bezpieczniej.

Co za cudowny dzionek!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Witam o poranku :) U nas też śliczna pogoda, właśnie słuchałam prognozę i podobno tu ma być 15 stopni :D
Oglądałam filmik od Tusi od trojaczkach. Ale atmosferka na tej sali operacyjnej to niezła była :D A ludzi to chyba z 20. Co za intymne przeżycie :)

A mój brzucholek to z dnia na dzień coraz większy :) Właśnie zrobiłam sobie pomiary i w obwodzie wokół pępka wyszło mi 80 cm. Od początku ciąży najwięcej przybyło mi w... biuście :D mój mężulek jest bardzo zadowolony. Wczoraj stwierdził, że pora kupić biustonosz o rozmiar większy. O ile przed ciążą nosiłam miseczkę A, teraz już czas na C :) Kurcze, wiedziałam, że biust rośnie w ciąży, ale nie wiedziałam, że aż tyle :) No i przybyło mi tez w udach po 3 cm. Z tego już się mniej cieszę, ale co tam, to przecież dla naszego Dzidziulka :)

Nie robiłam takich szczegółowych pomiarów jeszcze. Uda nie wiem jak bardzo były szerokie przed ciążą więc nie będę mieć odnotowanej różnicy :laugh:
Co do mojego biustu to już dawno zakupiłam sobie o rozmiar większy (biustonosz, nie biust ;D) - w moim przypadku to skok tylko o jedną literkę, ale jak z C miałabym przejść na E to chyba bym padła. Chwilowe D tez cieszy mojego mężulka :laugh:

Lila wyslalam 2 zdjecia(mam nadzieje,ze dojda bo moja skrzynka jakos dziwnie chodzi :p)To sa najnowsze jego zdjecia,jedno to portretowka :laugh:,a na 2 jest cala postac,jesli mialyby byc inne to daj znac ;D.

No ja dwa nowe biustonosze o numer wieksze musialam juz kupic na poczatku ciazy. Myslalam, ze na tym sie skonczy, ale wyglada na to, że nie. Teraz juz kupie chyba od razu taki do karmienia :)

reklama
Klaudia, podobno nie warto. Gdy piersi rozpoczną swoją "produkcje" to urosną jeszcze bardziej ;D
A ja wlasnie uroslam z D o dwa numery wiecej :o Poniewaz nawet nie moge dostac rozmiaru na siebie, musze kupowac biustonosze większe w obwodzie i wtedy E jakos starcza ;) ::) Tyle ze przy takim rozmiarze nie pozwalam sobie na ciążowe, bo wg mnie sa zbyt elastyczne. Ja zawsze kupe kasy wydawalam na biustonosze, bo ciotki od malenkosci tlumaczyly mi, ze musze dbac zeby nie miec piersi pod pachami ;D Po prostu nasze rozmiary sa rodzinne i w zwiazku z tym jako kolejna kobieta w rodzie musialam przejsc edukacje o tym co kupowac, czym smarowac i ze trzeba cwiczyc ;D ;D

Do góry