reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja dzisiaj usmażyłam sobie kotleciki mielone mniam mniam a na koniec zjadllam pół małego marcepana.
Słodyczami sie nie objadam ale jak mam ochotę to nie odmawiam sobie. Jem wszystko na co mam ochotę.

Witam w gronie ujawnionych - jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Ale fajnie na tym naszym forum lipcoweczek - ciesze się, że mam akurat taki termin, bo u nas jakoś tak najprężniej. :laugh:

Frida milo jest zobaczyc Twoja buzke!!!

Lilka mi tez rosnie i nie moze jakos wyrosnac bo nie ma na to miejsca w mojej paszczy... jest za mala...a dziasla bola :p ::) :( i zaraz po porodzie bede ja usuwac buuuu....a poki co musze pocierpiec

ja dzis zostalam zaproszona na obiadek, moj Lukasz jutro konczy 30lat 8) no i z tej okazji bylismy na gyrosie mniaaaaam mniam i teraz pekam w szwach ale warto bylo hehehe
tylko chcialam zrobic mu jutro niespodzianke i upiec torcik ale nie wiem jaki :( czy macie jakies fajne i nieskomplikowane przepisy?!!!!! to bede Wam bardzo wdzieczna!!!!

reklama
Dziendoberek :laugh:!Na razie jestem optymistycznie nastawiona,snieg stopnial calkowicie,temperatura 10 stopni...i bedzie cieplej,sloneczko..ah,juz bym mogla na spacerek isc ;).

Do góry