reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ciężki dzień jest dzisiaj. Oglądałam pogode i warunki biometeoroligczne są niekorzystne. Ja po glukozie powinnam mieć energie a spać mi sie chce strasznie.

22 tydzien ciazy,czyli...moja dzidzia powinna wygladac jakos tak :)
gdzie_jest_kciuk.jpg

a nam dzisiaj zaczyna sie 23 tc. ;D
przyszlam sie przywitac i znikam do ........mojej doktorki.Dzisiaj ja zmusze na USG,nie daruje!!!!!!!!!!!!!

jak wroce to dam wam znac.
3majcie kciuki aby mnie w szpitalu nie zaknoblowali bo mam straszne bole podbrzusza i krocza oraz cisnienie wysokie-mam nadzieje ze sie nie podnioslo.........

buziaczki-papa

Martwię się trochę o brunetkę.
Była u lekarza we wtorek i wczoraj nie dała znaku życia. Dzisiaj też jej nie ma.

Mam nadzieję że wszystko jest w porządku.

reklama
Mam nadzieję, ze u brunetki wszystko ok...
Lilka powodzenia :-)

Aguś napisz mi prosze jakie kosmetyki trzeba kupić niemowlaczkowi?
i jak sie myje dziecku uszy bo mi to spokoju nie daje

Do góry