reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiolku,do kapielki mozna stosowac( ta make) odpowiedni plyn my mielismy taki
subbrandcontents_4_201_pl_plyndkapieli.jpg
bo slyszalam,ze od johnsona wiele dzieci ma uczulenie.
Oliwka
subbrandcontents_4_0_pl_oliwkapielegnacyjna.jpg

Krem do twarzy i ciala
subbrandcontents_4_1_pl_pielegnacyjnykremdotwarzy.jpg

Puder
subbrandcontents_4_100_pl_puder.jpg

Krem przeciwko odparzeniom-najlepiej sudocrem
Chusteczki nawilzane do pupci
subbrandcontents_4_300_pl_chusteczkisoftcreme.jpg

Tak kolo 4-6 miesiaca najczesciej urzywa sie gryzaczkow.Jak dzidzia umie juz sama trzymac i zaczynaja wylazic zeby.
A gruszki stosuje sie jak dziecko ma przytkany nosek,bez potrzeby lepiej nic gruszka w nosku nie robic bo mozna podraznic sluzowke i w tedy dzidzi moze zrobic sie katar.

A jeszcze mi sie przypomnialo ,ze warto miec w domu nawilzacz powietrza w tedy dzidzia znacznie zadziej ma wycieki z noska i latwiej jej sie oddycha.To wazne w gorace lato i zima w sezonie grzewczym.

Aguś z tego co wiem to Ty mieszkasz w domku... napisz jak u Ciebie z owadami.... u nas jest okropnie dużo komarów :-( i nei wiem czy moskitiera na łóżeczko wystarczy czy montowac moskitiery w oknach ... wiesz może coś na ten temat?

Tu u nas tez pelno robactwa,mielismy tylko nad lozeczkiem ale w tym roku w oknach tez trzeba cos zrobic bo normalnie oszalec mozna.

reklama
ja mieszkac bede na dość wodnistych terenach jeszcze sąsiedzi mają staw na dziełce to już całkiem jest jazda... po przejsciu wieczorem po tarasie możńa sobie komary grzebieniem z włosów wyczesywać... i to jeszcze taka sciekła domiana.... brrrrrrrrrrr nie cierpię... stad włąsnei moje pytanie... chyba trzeba bedzie wszedzie zamontować... mamy drzwi balkonowe X 2 , okna zwykłe x2, okna dachowe x2 ciekawe jakie są ceny ... i gdzie to sie zamawia

Do góry