reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a co do jeddznia zakazanych rzeczy to ...phhhi jestem okropna!!!!! ;) jem wszystko!!!!!  ;D ograniczam tylko te bardziej wzdymajace bo potem boli mnie brzuch ale piwo tez juz mi sie zdarzylo i do kolacji czerwone wino, kawe pije sporadycznie bo zaczela na mnie dzlac odwrotnie i zasypiam  :p serki pochlaniam, sok z malin pije (podobno pod koniec ciazy moze przyspieszyc porod ale czy teraz te ilosci sladowe maja na cos wplyw?? hmm) jem pizze, pije sode (cole, pepsi itd )
aj chyaba to ze nie pale rekompensuje sobie w inny sposob ;) okropna baba jestem i tyle

reklama
no wlasnie Tymul wskoczyl mi na kolana i spokoju nie daje ::) wszystko musi dotknac i obejrzec, paluszki wciska mi miedzy klawisze i pisac mu sie do Was zachcialo ;)

dzis ide znowu na badania :p :( moze w koncu beda te wyniki dobre...bo juz mam dosc tych igiel i ciaglego badania krwi :p

Komentujac to co wczesniej było napisane:

ja tatara tez jadłam :) mniam mniam
i zaraz bede wcianc kanapke z pasztetem ::)

i juz hihihi

oj bez przesady

a Ty Asiołek niczym sie nie przejmuj. Ja naprawde zdjaje sobie sprawe jakie to cholerstwo jest silne.

ja tu wrocilam z ploteczek a wy 5 stron naklikalyscie ;D

a wiec co do odzywiania to ja mam te zakazy nakazy gleboko i daleko czyli w d...!! jem surowe mieso bo zawsze jadlam i uwielbiam tatara,jem mase slodkiego i tez mam to gdzies,jem kiwi bo kocham i zjadlam raz nawet 9 sztuk i nic mi nie bylo i dzidzi tez watpie,bo jem do dzisiaj i nie fiksuje.Fiksuje jak zjem cos ostrego-a jem bo lubie ;D

i w dupie mam ile przytyje,na poczatku ciazy sie tym strasznie stresowalam aby nie dobic do 100kg,a teraz przytylam juz 5kg i mam to gdzies,bo po mnie nie widac a po brzuchu. Moj problem bedzie jak urodze ale tez nie bede wariowac,bo wiem ze wszystko z czasem,mimo ze tyle waze to sa wieksze kolosy ode mnie,a i od ludzi wiem ze nie wygladam na tyle co waga wskazuje.Glupio bede sie czula jak urodze i z laskami na pokoju bede lezec,ale przezyje.I nie stresujcie sie tymi zakazami bo to chore!!

Kawe jak pijecie 1-2 razy dziennie to tez nie zaszkodzicie.

Asiolku,moja przyjaciolka palila paczke dziennie jak sie dowiedziala ze jest w ciazy. Lekarz jej powiedzial ze nie powinna palic ale on wie ze to nalog i nie ma przekraczac 5 papierosow dziennie to nie bedzie zle.Dzieci palaczek rodza sie male i slabe.A ona urodzila w 38tc. chlopczyka 3500!! i co? nie stresuj sie!!! kazdy ma jakis nalog,moj to slodkie!! i nie umiem z tym walczyc,ale sie mobilizuje.Wazne jest to ze zdajemy sobie sprawe,gorzej jakby bylo na odwrot i by sie problem bagatelizowalo.Wiec Asiolku pamietaj: nie wiecej niz 5 fajek dziennie i bedzie OK!! :D ;D

reklama
Maniu dziekuje tak czulam ze to wysylanie ,akcyza, to troche naciagniete.Poprostu wiem ze moi znajomi w Stanach sa chytrzy i nie chca nic przesylac.Zawsze z nich sknerusy niesamowite byly :D

Do góry