reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a co do jeddznia zakazanych rzeczy to ...phhhi jestem okropna!!!!! ;) jem wszystko!!!!!  ;D ograniczam tylko te bardziej wzdymajace bo potem boli mnie brzuch ale piwo tez juz mi sie zdarzylo i do kolacji czerwone wino, kawe pije sporadycznie bo zaczela na mnie dzlac odwrotnie i zasypiam  :p serki pochlaniam, sok z malin pije (podobno pod koniec ciazy moze przyspieszyc porod ale czy teraz te ilosci sladowe maja na cos wplyw?? hmm) jem pizze, pije sode (cole, pepsi itd )
aj chyaba to ze nie pale rekompensuje sobie w inny sposob ;) okropna baba jestem i tyle

reklama
no wlasnie Tymul wskoczyl mi na kolana i spokoju nie daje ::) wszystko musi dotknac i obejrzec, paluszki wciska mi miedzy klawisze i pisac mu sie do Was zachcialo ;)

dzis ide znowu na badania :p :( moze w koncu beda te wyniki dobre...bo juz mam dosc tych igiel i ciaglego badania krwi :p

Komentujac to co wczesniej było napisane:

ja tatara tez jadłam :) mniam mniam
i zaraz bede wcianc kanapke z pasztetem ::)

i juz hihihi

oj bez przesady

a Ty Asiołek niczym sie nie przejmuj. Ja naprawde zdjaje sobie sprawe jakie to cholerstwo jest silne.

ja tu wrocilam z ploteczek a wy 5 stron naklikalyscie ;D

a wiec co do odzywiania to ja mam te zakazy nakazy gleboko i daleko czyli w d...!! jem surowe mieso bo zawsze jadlam i uwielbiam tatara,jem mase slodkiego i tez mam to gdzies,jem kiwi bo kocham i zjadlam raz nawet 9 sztuk i nic mi nie bylo i dzidzi tez watpie,bo jem do dzisiaj i nie fiksuje.Fiksuje jak zjem cos ostrego-a jem bo lubie ;D

i w dupie mam ile przytyje,na poczatku ciazy sie tym strasznie stresowalam aby nie dobic do 100kg,a teraz przytylam juz 5kg i mam to gdzies,bo po mnie nie widac a po brzuchu. Moj problem bedzie jak urodze ale tez nie bede wariowac,bo wiem ze wszystko z czasem,mimo ze tyle waze to sa wieksze kolosy ode mnie,a i od ludzi wiem ze nie wygladam na tyle co waga wskazuje.Glupio bede sie czula jak urodze i z laskami na pokoju bede lezec,ale przezyje.I nie stresujcie sie tymi zakazami bo to chore!!

Kawe jak pijecie 1-2 razy dziennie to tez nie zaszkodzicie.

Asiolku,moja przyjaciolka palila paczke dziennie jak sie dowiedziala ze jest w ciazy. Lekarz jej powiedzial ze nie powinna palic ale on wie ze to nalog i nie ma przekraczac 5 papierosow dziennie to nie bedzie zle.Dzieci palaczek rodza sie male i slabe.A ona urodzila w 38tc. chlopczyka 3500!! i co? nie stresuj sie!!! kazdy ma jakis nalog,moj to slodkie!! i nie umiem z tym walczyc,ale sie mobilizuje.Wazne jest to ze zdajemy sobie sprawe,gorzej jakby bylo na odwrot i by sie problem bagatelizowalo.Wiec Asiolku pamietaj: nie wiecej niz 5 fajek dziennie i bedzie OK!! :D ;D

reklama
Maniu dziekuje tak czulam ze to wysylanie ,akcyza, to troche naciagniete.Poprostu wiem ze moi znajomi w Stanach sa chytrzy i nie chca nic przesylac.Zawsze z nich sknerusy niesamowite byly :D

Do góry