reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Jak wychodzilam byla juz w 32 tygodniu i jej rozwarcie bylo takie samo. Nie bala sie, bo jej dzidzia wazyla juz tyle, ze nie bylo obaw, ale nadal pozostala, gdy ja juz wyszlam. Wiesz, ale ona to chyba miala szyjke otwarta - nie wiem, nie chce zmyslac, ale tak mi sie wydaje. Tam jedna dziewczyna rodzila w 28 t.c. i nie wiem, ale nie widzialam, zeby sie tym zamartwiala. To moze juz w takim tygodniu obawy sa nie duze. Tamtej to sie odklejalo lozysko. zaczela mocno krwawic i ja wzieli na c.c. I nie chce tu straszyc bron Boze Asiolka, ale ona palila papierosy po kiblach i to chyba duzo i moze to byla tego przyczyna?

reklama
Oooo, :) Mania,jestes-stesknilam sie bo ostatnio sie mijalysmy :laugh:.Co tam u Tymulka juz jakies siniaki i guziolki? ;)Czy smiga bez przeszkod?

o rany ::) nie moge Was dogonic!!!
aj chyba musze wstawac o 3 zeby sobie z Wami klikac ;)

Lilka - z ta akcyza to hm... ja wysylam paczki przez polska firme kurierska albo poczta najlepiej jest jesli sie napisze na paczce ze to cos starego lub uzywanego ale zawsze istnieje ryzyko ze otworza(ale w POlsce i czasami cos znika :mad: albo paczka nie dochodzi) -o akcyzie nic nie wiem :( najpewniej podobno przez kuriera ale dluzej idze

Aga GRATULACJE!!! samochod supeeeeeeer!!!!!!!!!!
my mamy takiego malego pyrtka toyota paseo i we czworke to ciezko bedzie nam sie pomiescic a przy tych wszystkich wielkich kolubrynach ktore nas mijaja na drodze to faktycznie ten nasz samochodzik to kruszynka ;)

;D nie jeszcze nie obejdzie sie bez siniakow :( bidulek ma tak kolanka poobijane ale dzielnie maszeruje i sprawia mu to ogromna radosc ja tylko patrze z przerazeniem bo mnie az boli jak widze jak upada

o i wiesz ze ja tez karmilam Tymcia piersia do czasu gdzy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy myslalam ze uda mi sie dluzej ale coz ;)

reklama
Jawlasnie wczoraj ogladalam plytke z pierwszymi nieporadnymi kroczkami naszego malego...a dzis smiga jak przecinak,prawie nie chodzi tylko caly czas biega :laugh:

Do góry