reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ooo tort :D z jakiej to okazji bo nie w temacie jestem ! kurde może dziś choć troszkę poczytam co u was, zasiadłam z malinową herbatką młody poszeł do taty na bajer a ja może poczytam w końcu!!

reklama
tusia26 pisze:
Joaska pisze:
tusia26 pisze:
Joasiu no to ładne ci koleżanka prezenty mężowi robi ;) komplecik zarombiasty, taki w moim stylu. Czad.

a wiesz, ze jak go dostalam to pomyslalam o Tobie ;D ;D ;D ;D ;D

No ładne rzeczy, ładne zeby to mąż wiedział o kim ty myślisz pod wpływ ::) ;D ;)

skojazylam sobie z Twoimi ostatnimi zakupami bieliznianymi, tak mi sie jakos skojazylo.................oczywiscie bez podtekstow!!!!

a my sie wlasnie zbieramy do kapania..............Kuba jakos sie nie wydaje spiacy.......oj bedzie ciezka noc, i do tego krotsza o godzine

Maniu ale ty masz wene do wszystkiego, ja przy jednym dziecku trace checi na cokolwiek, a ty jak robocik za dwujką biegasz jeszcze lali chcesz robic, co chwila jakieś wymysły kuchenne. Normalnie podziwiam i całuję z szacuneczkiem :-* twój łoś to wie, że taki skarb ma w domu ::)

elfiko pisze:
Wiecie co......... chyba nam sie rozpada rodzina :-[

rany aż mi się ciepło, słabo i strasznie dziwnie zrobiło jakieś mrowienie w kończynach :( mam nadzieję że zaraz doczytam że juz jest lepiej ewelinko kochana głowa do góry !!!!!!!!!!!!! masz wspaniałą weroniczkę !

Joaska pisze:
tusia26 pisze:
Joaska pisze:
tusia26 pisze:
Joasiu no to ładne ci koleżanka prezenty mężowi robi ;) komplecik zarombiasty, taki w moim stylu. Czad.

a wiesz, ze jak go dostalam to pomyslalam o Tobie ;D ;D ;D ;D ;D

No ładne rzeczy, ładne zeby to mąż wiedział o kim ty myślisz pod wpływ ::) ;D ;)

hi, hi . A jak sie ekspresem wytłumaczyła. Hi, hi aż zgubiła częśc tekstu ;D

skojazylam sobie z Twoimi ostatnimi zakupami bieliznianymi, tak mi sie jakos skojazylo.................oczywiscie bez podtekstow!!!!

a my sie wlasnie zbieramy do kapania..............Kuba jakos sie nie wydaje spiacy.......oj bedzie ciezka noc, i do tego krotsza o godzine

no dziecko śpi, mąż tam sobie film ogłąda a ja z browarkiem tutaj ;D ale fajowo.
Tylko nie ma z kim gadac, no trudno ze soba tez przyjemnie i inteligentnie ;)

elfiko pisze:
ja tez juz sobie na dzisiaj daruje kochane, uciekam do łazienki i spac , do mojego maleństwa sie poprzytulam troszke- wezme sobie ją do łózka dzisiaj :)
Martuska :-*

widzę elficzku że tak jak ja :) ostatnio na młodego sięwkurzyłam na odległość to tymula na nnoc do siebie wzięłam :D

alusiowi zdróweczka życzę !!

reklama
Elficzku kochany co sie dzieje? :( Aj bo te łosie to trochę takie dzikie zwierzyny, trzeba się nad nimi napracowac niestety.
Mam nadzieję, zę to co piszesz to tylko chyba i zamieni się w już jest dobrze.
Przecież się kochacie, nie? a to jest najważniejsze.

Do góry