reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

heloł
skoro jestem to znaczy, że przeżyłam pierwszą jazdę hehehe
było oki :):):):) cieszę się, że kilka razy jeździłam z łośkiem po osiedlu u nas, to przynajmniej nie byłam całkiem zielona.

Julka tradycynie już czadowała od 4 rano, może po zmianie czasu pośpi do 5 :)

Wczoraj mieliśmy gości i było super, tylko dlaczego dziś musiałam wstać przed 7 ??? Spróbuję Julię jeszcze spacyfikować i może się zdrzemniemy z godzinkę...

Dziewczyny Kate i Tofinku super odsłony zdjęciowe :) MIło Was poznać z buziaka :)

Miłego weekendu kochane !!!! :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Tusia, nie ciesz się nad wyraz ;D Zaraz będziesz zasuwać razem z nią i za nią ;)

AniuG. nawet nie wiesz, jak się cieszę na Twoje słowa :p Zaczynałam już wystawiać sobie laurkę wyrodnej matki, bo przez to ciągłe stękanie Kornela i nieustanną chęć szperania wszędzie tam, gdzie nie wolno, moje najszczęśliwsze chwile były w pracy ::)

Ale jest coraz lepiej :) Teraz, kiedy mały utrzymuje już równowagę i umie usiąść z pozycji stojącej, mogę sobie spokojnie robić swoje rzeczy i tylko mieć go na oku. Potrafi się sobą zająć i wie już, co znaczy "nie wolno" :)

Iwon ano będę troche gimnastyki się przyda, może oponę zgubie ::)

Ale mnie wkurza mój łoś nie chce mi się z nim gadac i nie będę, mama nerwa na niego. Jaa mu nic nie wypominam co sobie kupuje. Np. on sobie raz na rok kupi buty ale za 400 zł, ja np. co 4-6 miesiący, ale jakies do 100 zł. Ostatnio kupiłam sobie trampki za 38 zł i chce sobie w koncu kupic te buty na jesien jakies na obcasiku, nie mam żadnych. To ten mi zaczął wygadywać ile ja tych butów będe kupowac, że ostatnio kupowałam. Kurde jak mnie spienil. To ja za te ddatkowe na alegro pieniądze sobie kupuje, nie z życiowych, pozatym jak dotychczas cos do domu czy dla Majki to ja tylko kupuję, wózek, ciuchy, buty, wykładzine na przedpokuj, teraz zbieram na ładne zrobienie tarasu, a ten wstrętny łoś mi jakies buty za tanioche wypomina. Normalnie wkurza jak nic.

Tusia! To gratulacje dla Majeczki :) Maciek jakoś nie może załapać tego raczkowania. Jak już przyjmie odpowiednią pozycję, to przewaraca się na brzuch i się wścieka :D :D

A teraz własnie siedzi na puzzlach i rozbiera numerki na części pierwsze :). Najbardziej lubi wyciągać wszystkie kółeczka z 6 i 8 :) No i wyglada to tak, że puzzle osobno a on siedzi na gołej podłodze :) Ja go przenoszę na puzzle, minie chwila a on znowu na podłodze, ja wkładam kółeczka do cyferek a on je wyciąga :) Bardzo twórcze zajęcie :) :)

Ania G właśnie ostatnio o tobie myślałam :) Główka do góry. Mężuś przyjedzie i od razu napewno świat będzie się wydawał lepszy :) A to, że Jasiu nie robi kosi czy papa, to przecież żaden problem. Moja Maciejka tez nie robi kosi, nie raczkuje, a ja wcale się tym nie przejmuję. Ma 4 zęby, inne dzieci mają 6, no i co z tego?? Na wszystko przyjdzie czas i moim zdaniem nie ma co sie tym przejmować, ani przyspieszać żadnego etapu.
A poza tym tak jak mówisz, idzie wiosna i wszystko będzie pięęęęęęęęękne :)

reklama
Joaska pisze:
baby............moje dziecko ma chyba plesniawki na wargach i na jezyku..................co robic???????????

my jeszcze nie miałyśmy "przyjemności" ale podobno pomaga pędzlowanie buźki Nystatyną....
Współczuję :-[

Do góry