reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nie przeszkadzasz mi i tak co chwila zaglądam tu czy sie ktos nie odezwał, siedze sama w domu bo łoś wyszedł 2 godz temu i go wcięło a miał mi kupic piwko, ehhh chyba sie nie doczekam

reklama
Ja sie wykapalam i jem, moje piwko juz czeka na szawce w kuchni, ale to po jedzeniu. A Twoj los sie pewnie zaraz zjawi ;)

mój łoś własnie wrócił i to BEZ PIWA  :mad: :mad: :mad: :mad:  bo sklepy zamknięte, a kto mu kazał tyle siedziec gdzies tam?  :mad: :mad:  i co zrobić z takim łosiem? hmmm?  :mad:

Poglaskac siana dac i do spania utulic ;) A tak powaznie to nastepnym razem niech dwa piwa kupi :)
Dobrej nocki Kate, ide spac, bo ta godzina krocej mi nie daje spokoju ;)

Czy można brać jakieś leki przeciwalergiczne podczas karmienia piersią??? (zyrtec?)
Umieram z cieknącym nosem.............

Witam z rana... my na nogach tradycyjnie od 4, choć dziś wyszło na to, że od 5 :):)ale to ściemniana 5 była :)

Właśnie sobie kawę aplikuję.....

czesc baby...........

Edytko Zyrtec nie moze byc stosowany w okresie karmienia, poniewaz substancja czynna tego leku w duzej ilosci przenika do mleka.

a ja wlasnie wstalam, losiek robi sniadanko niedzielne ...................hihihihihi

ide poczytac dalej!

Witam z ranca:)
Dzieki dziewczyny - nic sie nie martwcie - ja wiem ze Jasio ma swoj rytm - tak wam tylko podsumowalam "osiagniecia" JAsia:) - ale bardzo dziekuje za troske - wlasnie dlatego uwielbiam bb - zawsze mozna na was liczyc ;D

A ja wczoraj odkrylam powod ostatniego tygodniowego marudzenia - kolejny zabek (7) kurcze w tym tempie na roczek bedziemy miec prawie wszystkie zebule.

Witam i ja w niedzielny wiosenny poranek

Los pogalopowal do pracy i sama zostalam w niedziele nawet :(
Chcialm do kosciola na 11-sta bo taka fajna masza jest wtedy, duzo ludzi i dzieci. Wyszykowalam sie, a moje dziecko ani mysli sie obudzic. Of course pierwsza pobudka byla zaraz po sciemnianej 7-dmej. Pewnie sie obudzi jak za chwile 11-sta wybije. Oooo wyc mi sie chce, bo bede szla na 17-sta, a wtedy ludzi nie ma, cicha msza, taka malo radosna buuuuuuuuuuuuuu :mad: :(

Sorry, ze wam tu takie smutki z samego rana zapodaje, ale musze sie do kogos wyzalic.

Edytko ogromnie Ci wspolczuje tego nadrannego wstawania. Moze sie Julince cos odmieni wkrotce. Moze musi sie zdrzemnac raz w dzien i potem ciut pozniej isc spac. MOje dziecko tez nie spi tych przepisowych 12 godzin noca. Bo normlanie idzie spac o 8-smej , czasem ciut przed a nie spi juz o 6-stej.

A z tym lekiem co chyba dobrze sie poradzic lekarza, moze Claritine (nie wiem czy dobrze napisalam) byloby lepsze? No nie wiem.

reklama
siedze z konczaca sie juz kaweczka...............nikogo nie ma.........ehhh

no i naszej ciotreczki elficzki cos dawno nie bylo............moze sie z loskiem godzi hihihihi

no i ciekawe jak melllcia na zabawie poweselnej hihihhi................teraz pewnie odsypia

Do góry