reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ufff.dzwonilam do pediatry, mamy kupic Aphtin, powinno byc dobrze, ale podobno to dranstwo tak szybko nie znika, cholera jasna............przez to raczkowanie psia kosc!!!!!!!wszystko bierze do buzi..................... :( :( :( :mad: :mad:

reklama
Majeczce gratulujemy raczkowania do przodku, a Krzysiowi zabeczka :)

Pisalyscie o kropkach na buzi i moje dziecko wczoraj dostalo. No i jak tu ich nie podejzewac, ze na bb nocami siedza, a potem wymyslaja co by tu zrobic, zeby mamie dac do myslenia :laugh: Szczerze mowiac, to te kropki chyba jakies pochorobowe. Wogole po oczkach widac, ze jeszcze nie jest w pelni zdrow. Slonce u nas zaszlo, no i nie wiem czy na ten spacer pojde, choc cieplutko bo kilkanascie stopni na plusie.

Tusia, zycze, zeby mezu Ci buty kupil albo dal na nie i powiedzial "Przepraszam, glupio sie zachowalem" :p

Klaudia, Alek tez nie raczkowal dlugo mimo, ze pozycje startowa mial juz miesiac wczesniej. Teraz zalapal, ale wcale sie nie pali do raczkowania, ot wtdy kiedy mu sie umysli ::) ;)

Aaa Iwon superowskie foto. Sliczna buzia :)

nadrobilam ...................

kate buziunia bardzo mila...........dobrze ze wkoncu ja widzimy!!!!

Iwonka jakiz piekny avatorek hihihi...........widac wionsna w Szczecinie hihihi :) :) :)

tusia powiem Ci szczerze ze ja mam hopla na punkcie butow i u Nas tez boje na ten nemat, ale czasem staram sie cosik kupowac ukradkiem hihihihihi

aniu g zycze duuuuzo slonka i szybkiego powrotu meza, bedzie dobrze!!!!!!

no i wszystko raczkujacym juz Maluszkom i tym zabkujacym GRATULACJE

Joasiu no to ładne ci koleżanka prezenty mężowi robi ;) komplecik zarombiasty, taki w moim stylu. Czad.
Łoś poszedł z Majką na spacer a ja teraz sprzątam, zaczynam od BB :p

tusia26 pisze:
Joasiu no to ładne ci koleżanka prezenty mężowi robi ;) komplecik zarombiasty, taki w moim stylu. Czad.

a wiesz, ze jak go dostalam to pomyslalam o Tobie ;D ;D ;D ;D ;D
ale mnie sie tez podoba...........i losiowi rowniez hihihihi :) :)

no moj minilos spi...........a ja relaxik!!!

czesc KOchane

gratulacje dla zabkowicza Krzysia :D
gratulacje dla Majki za czworaki :D
gratulacje dla Maciejki za zabawy edukacyjne na puzzlach :D

Joasiu no no to pewnie dzis ten komplecik w ruch pojdzie ? ;)
Aniu nie martw sie!!!! moja Gaba ma jeden zabek robi kosi kosi ale nie papaaapkuje za topokazuje jaka jest duza :D do raczkowania sie jej nie spieszy pelza za to i na pupie sie przesuwa i tak jak Klaudia juz napisala wszystko w swoim czasie
jedne dzieci wcesniej chodza inne wczesniej mowia itd nasz TYmul byl leniwcem we wszystkim a teraz smiga i jest wszedzie nawet tam gdzie go byc nie powinno ::) mowi troche po polsku troche po angielsku, jeszcze tak niedawno temu nie chcial zostawac sam z dziecmi a teraz nie chce od nich wychodzic itd itd
nie martw sie Jasko nadrobi wszystko bardzo szybko!!! ;)

reklama
Do góry