reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A tu widzę kredzia nadrabia, ja nieraz niestety nie mam na to czasu i nie wiem co się działo.
Dawaj kredzia dawaj!!!!!

reklama
halo Tuska ty mi tu tak nie slodz tylko pakuj sie kochana i przylatuj na ten tort ;)

a torcik na urodziny Lukasza bo poprzedni zabral do pracy a w domku nie swietowalismy bo chory byl wiec dzis nadrabiamy trla laalaaa ;D

aaa to urodzinkowy :) fajniuchno, a tusik z browarkiem a ostatnio czytałam że wasze łośki chorowite a teraz kolej na mojego :( cholerka dziś od rana do południa to bez kosy nie podchodź ! bo taki rozdrażniony był a jeszcze rano został z wściekłym, śpiącym tymikiem :D no ale widzę że dochodzi do siebie !

Tusia przypomnialas mi, ze przeciez piwa sie moge napic :p

Ja jestem tak wyrabana jak kon po westernie. Wczoraj niedospalam, dzisiaj wczesnie wstalam i nikt w dzien mnie nie rozpieszczal. Alek spi,a ja cos zjem (chetnie zajdlambym Kredzia parowy, no ale jak Twoj Artek juz zjadl to trudno :( ;) ) wyzlopie to piwo i pojde spac, choc czuje, ze beda pobudki i dzisiejszej nocy, bo zab jeszcze nie ujzal swiatla dziennego ::)

Asiu bielizna pierwszorzedna (jak by to moja babcia powiedziala :p )

Maniu to swietujcie cala rodzinka fajowo wam. Smacznego torcika, napewno sie udal pyszny

A jutro jest "Mothering Sunday" czyt. Dzien Matki w U.K i moj maz idzie do pracy na caaaaly dzien buuuuuu :( Bede sama jak ten palec, za to w tygodniu ma miec dodatkowo wolne dwie zmiany to sie choc tyle naciesze.

Jest tu kto?

troche czytam i troche robie porządki w komputerze bo mój łoś nigdy tego nie robi - twierdzi ze nie umie, on tylko na grach sie zna

reklama
U nas moj porzadkuje, bo informatyk z wyksztalcenia. To nie zagaduje Cie i ide kolacje sobie robic. Pewnie tu zagladne pozniej jeszcze na chwileczke pozegnac sie :)

Do góry