reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Melll, faktycznie, tegoroczna zima nie dała nam jeszcze szansy wypróbować wózeczek "na żywo", ale mieliśmy już jazdy próbne w domku ;) i było bardzo fajnie. Wózeczek ładnie się prezentuje, jest funkcjonalny i lekki, bardzo sprawnie się składa. Małemu chyba też się podoba :)

reklama
No i w koncu jestem ;D
martuska dzieki za pamiec ;D

Wy tu ze bb umiera - a ja od dwoch godzin nadrabiam ;)

Tofinku i kate - piekne ujawnienia sie ;) ;D

Wychodzacych zabkow gratulujemy!!!!

Kasiu k zycze szybkiej regeneracji sil po szpitalu - a tak z ciekawosci kto zajmowal sie w tym czasie Martynka - maz?

e-mamo gratuluje zdanych egzaminow wew. na prawko - oby tak dalej.

Szczerze piszac to jak tak sie nadrabia to potem sie nic nie pamieta co sie chcialo napisac - musze zmienic system i w trakcie czytania komentowac (mimo ze bedzie ni z gruchy ni z pietruchy - ale mi wybaczycie ;) ;D)

Podsumowanie tygodnia:
niani nadal brak - chaos trwa nadal :( :mad: :(
Jas nie robi papa, kosi kosi, nie gada - nadal jest na etapie gigigigi, za to nie chce sie niczym zajmowac - tylko by stal sobie przy lawie i najlepiej co 3 sekundy zmienial zabawki. Jak nie stoi to raczkuje do kuchni i chce penetrowac szafki :(.
Zawsze mialam w sobie duze zasoby energi ale nie mialam pojecia ze marudne dziecko moze tak wypalac. Oczywiscie sie Jasio wiele usmiecha i jest coraz kochanszy, ale jak dopadnie go dzien marudy to mam ochote wymienic go na inny model ;).
Mezulo w delegacji tygodniowej - wraca niebawem - wiec walczylam z Jasiem sama - a to ostatnio onad moje sily.

A po za tym idzie wiosna - spacerki, moze dluzsze drzemki Jasia na powietrzu, lepsze jego samopoczucie - bedzie bomba!!!! ;D

A ja jeszcze pedze do galeryjki i do lozeczka - papa babeczki ....

Iwon pisze:
Melll, faktycznie, tegoroczna zima nie dała nam jeszcze szansy wypróbować wózeczek "na żywo", ale mieliśmy już jazdy próbne w domku  ;) i było bardzo fajnie. Wózeczek ładnie się prezentuje, jest funkcjonalny i lekki, bardzo sprawnie się składa. Małemu chyba też się podoba  :)

dzieki Iwon widziałam ten wózek u nas w sklepie i łosiowi bardzo się spodobał i moze go kupimy :)

miłego i słonecznego dnia :) :) :) ja na zajecia uciekam

a i powiem Wam w tajemnicy że dziś mój barat ślub bierze O0 ale cywilny tylko bo za rok ma wesele normalnie, tylko papier potrzebny na mieszkanie :p
no i ja i łoś idziemy na ten ślub i na jakąś kawke i ciacho i może coś jeszcze ;D

Witam Cie Aniu. Oj nie lekko musisz miec, ale, ze Ty zawsze z optymizmem to mysle , ze i tym razem dasz rade ;) Szkoda, ze maz nie da rady na co dzien pomoc, no ale wszystkiego sie nie da tak jak by sie chcialo, zycie ::)

My wstalismy o 6:00 i ja jestem na wpol przytomna, bo poszlam spac baaardzo pozno. Lepiej nie pisze o ktorej. Alek prze godzine w nocy dodoatkowo dawal czadu, a glupi zab jeszcze si enie przebil.

Tusia ja nie mam pojecia jak to jest z ta blokada zeba, tak, z echyba nie pomoge. No moze jak cos poszukam w necie :p

Pogoda piekna u nas, ale do wieczora moze sie 6 razy zmienic 8)

reklama
czesc baby...............

zaraz zmtkam na sniadanie, los poszedl po buleczki hihihihihi

po sniadanku cosik napisze, a imprezka.........................hmmmmm, bylo milo............

Do góry