reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Helooo
Ja już po kawce i mam ochotę na drugą ::)

Ślad po wczorajszej wiosennej pogodzie zaginął. Brrrr, zimno i pochmurno jakos za oknem. JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!

reklama
Alo Alo
Jakies puchy tu nastaly czy co?
Nie oddzywa sie czlowiek pare dni, mysli, ze nigdy tego nie nadrobi a tu prosze "mile" zaskoczenie ;)

Poczytalam co tam u Liliy i kochana mam nadzieje, ze juz wszystko sie poukladalo. Ps. Ja nie wierze, zeby cos miedzy nimi moglo byc z tego co opisywalas Karola, to wydaje mi sie, ze chyba nie odwazylby sie.

Nianiu witaj, dobrze, ze choc na chwile wpadasz. Jak juz sie zadomowicie w nowym domeczku i bedziecie miec neta, to szybciutko wrocisz mam nadzieje jakos stala bywalczyni bb :)

Tusia Maja przefajna i slicznie pa pa robi. Na zdjeciach taka duza sie wydaje, ale na Twoich rekach kochana krupeczka i nie taka duza. A z Ciebei Laska i zblizenie na cyce pokazalo, ze wcale takie male nie sa :p

A dzieciaczki
Tosia prawdziwa pani wiosna :laugh: Kwiaty rozdaje
Tymi robi najprawdziwsze pampki w swiecie no i to zdjecie z Alfem ::) nie pogada... 8)
Majeczka kochana jak zawsze, ona to taka nasza miss BB ;)
Dorian i Natanek braciszkowie jak sie patrzy. Podobni, ale maja duza roznice w spojrzeniu. Dorian taki rozmarzony i spokojny, a Natanek chyba wiecej "rozrabia"?
Maks sliczna laleczka no i to chyba jego piewrwszy pojazd w zyciu, ale trzyma sie chlopak sztywno, tak, ze kto wie czy rajdowcem nie zostanie :D
Kubus rzeczywiscie patrzy jak by myslal "Byc albo nie byc oto jest pytanie"  8)
Weronisia do raczkowania sie super zbiera i te korale widze juz na ktoryms zdjeciu, pasuja jej co Elfiko? u nas w to miejsce jest rozaniec ;D

Kurde takie dlugie posty pisze, s potem sie czytac nikomu nei bedzie chcialo :p No ale co zrobic jak tyle pisania mam ::)

Musze oznajmic wszem i wobec, ze mozej dziecko zaczelo raczkowac do przodu, czyli czworakuje. Wczoraj w pierwszy dzien wiosny. No i cieszymy sie ze Slawkiem bardzo. Raczkuje sobie powoli, ostroznie i wcale nie z jakas wielka pasja, ot tak jakby chcial nam powiedziec, he he ja juz dawno wiedzialem ze to sie tak robi tylko mi sie nie chcialo :p
No i pa pa tez robi pieknie juz od jakiegos czasu.

Nocki sa srednie na jeza, a jak juz to gorsze niz lepsz, a myse, ze to za sprawa wyrzynajacej sie dwojki gornej. Mysle, ze w tym tygodniu sie przebije.

Kasie.k witam goraco jeszcze raz i zycze jak najszybszego powrotu do calkowitego zdrowia. Kasiu super, ze z losiem poprawilo sie i jest tak fajnie :).

A Ania.g to gdzie jest?

Martuska Natanek jest bardzo ciekawy swiata,taki maly wszedobylski.Dorianek ma spokojne oczka-ale swoje za uszami ;)

a ja mam jakas enegie od rana, poprasowalam, ogarnelam chalupke i zaraz chyba sie zbieram na spacerek, chociaz pogoda nie zacheca................

edytko Kuba tez czesto sie budzi z placzem..........szczegolnie nad ranem, wiec chyba nie musisz sie matwic!!!!

To taka cicha woda z Dorianka ;) Ty jako mamusia dwoch synkow napewno widzisz duza roznice miedzy nimi. Jak to dziecko dziecku nierowne co? Ja mam dwoch braci, ale nikt by nie powiedzial, ze barcmi sa, bo tak sie roznia :)

Czytalam co Gazelaczek i Niania pisaly i u nas Alek tez sie fajny starsznie zrobil. Taki ptaszek na wiosne szczebioczacy. Usmiech taki radosny odwzajemnia, ze serce mi sie z ekstazy rozlatuje :laugh: Jak sie nei raz przytuli to juz mi niczego do szczescia nie brakuje ;) No i na kolanach chetnie siedzi, opiera sie cialkiem o mnie i to jest takie fajne. Widac, ze dziecko dorosleje wlasnie.

Edytko, ucz sie testow ucz, zdasz za pierwszym razem napewno i juz tylko jazda zostanie. Byle do przodu. A to ze los zostaje z Juleczka to tylko na dobre im w dwojke wychodzi. U mnie Slawek zostaje z Alkiem dwa razy w tyg po 4 godziny i widze, ze dzieki temu wiez miedzy nimi staje sie mocniejsza. No i mobilizuj go do tej kapieli.
Co do budzenia sie z placzem to u nas roznie, raczej Alek budzi sie dosyc radosnie, ale zdarza mu sie i placz. ja mysle, ze to dzieckiem idzie i nei masz sie cos przejmowac. Moze Julenska placze, bo was nie widzi po przebudzeniu? Nas Alek widzi z lozeczka i moze dzieki temu jaks pewniej sie czuje?
Ps.Super fotka w profilu :)

reklama
Do góry