reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kolorowa_kredka pisze:
hihi dobre to foto :D

no to ciesz sięedzia za wczasu :D ale tymi nerwowy może dlatego tak szamie i tylko wtedy jak jest śpiący i wkurzony :D

mnie Julcia szczypała dziąsłami potwornie, bolało jak nie wiem co, bo uwielbiała odwracać głowę z sutkiem w zaciśniętych dziąsełkach, ale za każdym razem jej stanowczo powtarzałam nie wolno !!, albo nie !! i przestała, nie wiem może przypadek a może skumała coś tam... Tracy Hogg też kazała zdecydowanie reagować jak maluch się bierze za gryzienie...
Współczuję Kredzia, mam nadzieję, że Tymcio Cię oszczędzi ! :)

my dzisiaj byliśmy na długim spacerku u prababci tymona (i tu miała satysfakcje że zawsze wyjdzie na jej ;) co do wyjazdu naszego bo miałczała po co przyjechaliśmy a tyle ludzi ucieka ah ta nasza kochana babcia :) )
a jak wracaliśmy to się zdzwonilismy ze znajomymi bo byli z synem na spacerku rany jak się darł jak szli w kierunku domu :o bo nie chciał (ostatnio wogóle nie chce) a już łzy leciały mu z zimna no i była jedna wielka histeria ! i nieźle z nimi walczy tzn z rodzicami bije ich terrorysta mały! no ale z doświadczenia wiem .........to dwulatki.........a że nas takie napady płaczu i złości moga czekać

nic dziecku nie zrobiłam złego, to taki mały łobuz. wzywa żeby na ręce wziąśc ::)
i nic tylko mamamamam mamamama albo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

edytko ja też mówię nie wolno jak nie puszcza to wkładam palca ale zazwyczj puszcza ! mam nadzieje ze przestanie gryźćbo niechciałabym aby musiał pożegnać się już z cycem!

cześć kobitki!!!
setki stron temu u Was byłam :( i na moje nieszczęscie nie dam rady nadrobić...Kubul wychodzi z choroby i mogłaby posiedzieć na bb ale kompa diabli wzieli i odpaliłam starucha który 5 minut otwiera jedną strone...a na takie coś to trochę mi siły brak...

oglądałam włąsnie z Robertem galeryjkę i nie mogliśmy się napatrzeć na Wasze maleństwa, które z każdym dniem są coraz piękniejsze...i moze nie będę wymieniać po kolei co nas w którym urzekło bo długo by pisać więc tylko jedno powiem...Kredeczko ale masz zajebis...go Alfa  ;D ;D ;D

ps. wspólczuję ugryzienia

ide spac bo jak mi łos jeszcze raz nad uchem sapnie to krew czyjaś sie poleje a napewno nie moja :mad: :mad: :mad:
ja dzisiaj sie nie dałam i mu laptopa zostawiłam i teraz ciągle coś w TYM komputerze musi sprawdzać ::) ::) ::)
kapituluje bo ten mój łoś cosik na wiosne uparty sie zrobił i mnie zasapie tutaj ::)
pa kochane
do juterka

hej anula !

wiecie co mój tata dziś mówił ze jakaś babka mówiła że strasznie schudła pijąc gorczycę nie wiem jak czy jakaś herbatka specjalna czy gotowała czy co no ale ponoć była straszliwie gruba (miała depresje, straciła męża i !!!! 2 synków jeden miał 3 latka a drugi 3 miesiące z wilgoci gdzyba w mieszkaniu zmarli przez zakarzenie krwi :o )
a ja szukam co tu o gorczycy piszą i tyle znalałam
Służy do sporządzania plastrów łagodzących bóle reumatyczne i przeziębienia. W medycynie naturalnej podaje się nasiona białej gorczycy przy zatwardzeniach. Olejek gorczyczny ma różnorodne działanie, m.in. pobudza wydzielanie soku trzustkowego i żołądkowego. Działa żółciopędnie, ułatwiając trawienie pokarmów. Ma również właściwości antybakteryjne oraz obniża ciśnienie krw
jutro będę może w zielarskim to zapytam

papatki elficzku niech ciękrewka nie zalewa :)

aniu dzieki ale alf psiapsiółki :)

a ia ja się chyba pożegnam :) do juterka kochane !!

a gdzie hanti z fotkami?

reklama
pa Kredeczko no ja też uciekam bo padam na pysk...a o gorczycy nic nie słyszałam

aaaaa i mogę się pochwalić ze wreszcie zaczęłam ćwiczyć i dziś w koncu nie mam zakwasów...
bużiaki kochane i do kiedyś, bo nie wiem kiedy mój komp zmartwychwstanie

Tusiu fajny flimik i jaka Ty chuda jesteś...a Maja rewelacja

no to naszych dzieci spsobem : Pa Pa ;)

Do góry