reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i dotarlam
Iwon u mnie ostatnimi czasy ciezko wyskrobac ciut wiecej czasu...sa dni ze graniczy to z cudem  :p i tak wczoraj wieczoram uswiadomilam sobie ze ok godz 20 po raz pierwszy usiadlam  ::)

no i tak Kredus z dwulatkami to tak jest  ::) moj Tymol mi roze sceny serwuje...u takich dwulatkow to zdrowy objaw  ::) po 1 uczas sie i zaczynaja rozumiec swiat dookola po 2 krzyk u takiego malego to chec zademonstrowania swojej niezaleznosci i sprawdzanie do granic mozliwosci cierpliwosci rodzica po 3 eksperymenty u nas ostatnio pt co sie stanie gdy: rzuce pilka w Gabe, napije sie wody z kaluzy, zjem kawalek patyka  ::)

o no...wszystko przed Wami  ;) ;D

ps wyczerpujacy okres ale baaaardzo radosny

acha Lukasz uczy mnie sluchania i ma racje ja czesto sie denerwuje jak widze co Tymul wyprawia ale jak sie tak zastanowic to hm... ma racje  ;) tyle ciekawych rzeczy dookola a on ma maszerowac przy mnie ramie wramie.....glupota lepiej skakac....wiec teraz idac na spacer skaczeeeeemy  :D

reklama
Nianiu tyle czasu Cie tu nie bylo ::) jeeeeeeej jak fajnie ze znalazlas chwilke by naskrobac co tam u Was
Maksiu jest po prostu przeeeeeecudny!!!!!!!!!!!!!

Agus Ci Twoi Chlopcy ::) o zawrot glowy przyspazaja ;) sliczni sa!!! no ale maja po kim :)

Tuska dopiero przed chwila obejrzalam filmik, Majka jest taaaka kochana!!!!! a Ty szczuplizna no i glosik masz fajny!!!

Elfiko Weronisia jaa nie mam slow!! te oczy ..... przeciez ona tak patrzy ztakim zaufaniem a matka za kraty ja laduje ::) ;)

Nianiu ja napisalam ale raz jeszcze Maks jestes jak taka laleczka, taki slodziak i taki o rany nawet nie wiem jak to opisac ....ma cos takiego ze chcialoby sie go miec dla siebie ;D ;)

Joasiu Kubus ....jak to moj lukasz okresli ma inteligentne spojrzenie :) moze faktycznie bedzie filozofem ;) a ta jego czuprynka i te usteczka..sama slodycz

Kredzia to zdjecie z alfem jest kapitalne....Tym i jego przyjaciel Alf :D

aj i nie napisalam o Tosi a tu takie sliczne zdjecia i frezje hehe ale musialo pachniec a Tosia na taka zaaferowana tymi kwiatkami :D

no i oczywiscieeeeee E-mamo Julcia slodzycz sama!!!

elfiko pisze:
Joasiu Weronika mogłaby nie mieć wogóle zabawek, pudełka i woreczki wystarczaja zupełnie
hitem dnia jest gruszka do nosa- nie służy u nas do innych celów jak tylko do gryzienia :)

no, to widze ze nasze dzieci maja podobne upodobania, Kuba lubi ta czesc plaska i uwielbia ja gryzdz!!!!!

boshhhh jak mi sie chce pic.............nie wypilam wczoraj wcale tak duzo......oj

no i mialam wielka ochote na kawe..........ale niestety kawy w domu brak!!!!

ogarnelam kuchnie, wygladala strasznie, no i jeszcze te gory naczyn po wczorajszej bibce..............

ale cos tu cicho............ostatnio wieczoraki jest ciszej ale z ranca????? baby gdzie jestescie?????????

ide umyc klaczki....( czyt. wlosy)

hej,
moja młoda wrzeszczy od 4:45 a ja umieram bo mnie tak brzuch boli, że mi chyba zaraz macicę rozerwie na pół :(:( :-[ :-[ :-[ :-[

no i sobie posiedziałam, lament, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Jak tak piszecie, że Wasze maluchy budzą się ze śmiechem to zastanawiam się co jest z Julką nie tak, czy ją coś boli, bo jak się budzi to prawie zawsze od razu płacze.
To jest koszmar jakiś, codziennie bladym świtem budzi mnie ryk mojego małego szczęścia....

U nas dziś piękne słoneczko, przydałoby się chałupkę ogarnąć, ale tradycyjnie już nie mam do tego serca :laugh: :p

chyba zaraz sobie strzelę kawę nr 2, aaaaaaaa

Do góry