reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
myslalam, ze tylko moj syn ma takie ciekawe zabawki z w lozeczku............ale Weronisia lubuje sie rowniez w foliach, opakowaniach i pudeleczkach ihihihhihi

Iwon pisze:
Kredeczko bardzo mi się podobasz w tych jasnych pasemkach i z grzyweczką. Naprawdę gustownie i twarzowo :)

:-* iwonica :)

a tak chyba jednak machnę sobie za jakiś czas tą czerwień bo tak mi za nią teskno :( tylko nie wiem czy wyjdzie :( cholipka jak by to mania napisała ;)

aaa aguś dorian i natan baaaardzo podobni na tych paszportowych fotkach !!! a co do foto do paszportu my chyba jutro w końcu się ::)wybierzemy

Joasiu Weronika mogłaby nie mieć wogóle zabawek, pudełka i woreczki wystarczaja zupełnie
hitem dnia jest gruszka do nosa- nie służy u nas do innych celów jak tylko do gryzienia :)

kolorowa_kredka pisze:
aaa aguś dorian i natan baaaardzo podobni na tych paszportowych fotkach !!! a co do foto do paszportu my chyba jutro w końcu się ::)wybierzemy

no właśnie tak patrzę na te fotki i kurcze coś mi nie pasuje, niby dziecko takie samo ale nie to samo, dzięki Kredzia, że mi uświadomiłaś, że to 2 braci a nie jeden :):):) Podobni są bardzo do siebie :)

A ja dostałam @@@, w końcu....... i...
umierammmmmmmmm

boshhhhhhh, nie powiem, że mi tego brakowało :(:(:(

a teraz siedzę na dup.e i trzaskam testy... jeszcze ze 4 i fajrant na dziś :)

Asia nie daj się dolinkom, ja dziś na spacerze z młodą natknęłam się na 4 małe sarenki, ale żałowałam, że nie miałam ze sobą aparatu... ale to był widok, mmmmmmmm

e_mama pisze:
kolorowa_kredka pisze:

no właśnie tak patrzę na te fotki i kurcze coś mi nie pasuje, niby dziecko takie samo ale nie to samo, dzięki Kredzia, że mi uświadomiłaś, że to 2 braci a nie jeden :):):) Podobni są bardzo do siebie :)

ależ nie ma za co :) ja też się przymotałam ! patrzę i myślę kurde co to przecież natanek miał cały czas takie włoski, w pierwszej chwili pomyślałam że to z włoskami i po ścięciu :D

edziu powodzenia !! ale te testy i tak nie ważne tylko tak dla picu chyba ;) i współczuci @ a raczej dolegliwości z nią związanych!!

wiecie co nasz tymi dziś postawiłam go do kojca i tak sobie stał i stał i gryzł kojec i stał ::) no ma siłę chłopisko! aaa jeszcze co.......o tym że mnie podgryza po cycach chyba pisałam, ale dziś ::) rany siedzieliśmy u siostry w pokoju i cycał no i przysnął a tytus bawił sięcośtam gadał a tym jak się wkurzył zęby zacisnął na brodawce i głowa w stronę tytusa ała! ale zabolało ażsię krew polała !!

boshhhhhhhhh matka, coś Ty dziecku zrobiła !!!!!!!!! :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

super fotki w galeryjce, mniam, dzieciaczki wszystkie do schrupania :laugh: :laugh:

reklama
kolorowa_kredka pisze:
wiecie co nasz tymi dziś postawiłam go do kojca i tak sobie stał i stał i gryzł kojec i stał  ::) no ma siłę chłopisko! aaa jeszcze co.......o tym że mnie podgryza po cycach chyba pisałam, ale dziś  ::) rany siedzieliśmy u siostry w pokoju i cycał no i przysnął a tytus bawił sięcośtam gadał a tym jak się wkurzył zęby zacisnął na brodawce i głowa w stronę tytusa ała! ale zabolało ażsię krew polała !!

ufffffffffffffffff, moja w 100% bezzębna :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry