reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A moj brzuszek urosl wczoraj wieczorem ;D caly czas byl taki sobie i wieczorkiem bardziej mi go wysadzilo,kolejne spodnie [poszly w odstawke.Brunetko wcale sie nie dziwie,ze odliczasz godziny do wizyty.Ja tez tak zawsze robie denerwujac sie przy tym niemilosiernie.

reklama
Gazelaczku już dopisałam imie do naszej listy :-)

JA też jestem cała w nerwach przed wizytą u Dzidziologa... a ostatnio byłam sama u lekarza :-( sama samiutka... jak paluszek :-(

Cześć dziewczyny

Zazdroszczę Wam że macie już wybrane imiona. Ja cały czas walczę ze swoim Mariuszem i na razie żadna decyzja nie zapadła. Jestem zrozpaczona :(

Ja idę do lekarza 23-03-05 ale musze wcześniej zrobić trochę badań. Chodzę do dzidziologa sama a mój Mariusz tylko wtedy jak - jak to on mówi- będzie film- czyli USG.

brunetko mój pępek też jeszcze nie wystaje ale chyba za tydzień albo dwa będzie jak guzik. ;)

Skarbus nie przemeczaj sie tak, trzeba sie nam oszczedzac.
Klaudio mi tak samo jak i tobie powychodzil celulitus w tych miejscach co i tobie i jeszcze na bokach brzucha. Jestem zalamana z tego powodu, bo nigdy nie mialam i myslalam, ze to tylko grubszym osobom sie robi, a tu masz takiemu chudzielcowi jak mi sie zrobil.
Co do seksu to u mnie tez celibat. Pomagamy sobie troche inaczej. Moj maz powiedzial, ze on nie moze mnie taka w ciazy. Ja w sumie tez mam obawy co do takiej penetacji, mam takiego stracha. Ale chodze jak bomba zegarowa, ciagle mnie sie chce i wszedzie widze penisy (hi, hi). Co do zabezpieczenia po ciazy to chyba raczej nie bede go stosowac, tak jak i przed ciaza. Jakos niespodzianek nie bylo a jak bedzie no to trudno sie mow. Juz po drugim cos sie wymysli.

Ja do doktorka na pierwsze 2 wizyty szlam sama ::) ani mnie ani mezowi sie to za bardzo nie podobala...ale nie mielismy z kim synka zostawic,a nie chcielismy przesadzac zeby cala rodznka sie do gabinetu ladowac ;D.Choc moj mezul to teraz chetnie by Doriana zabral zeby ten rodzenstwo sobie na monitorku zobaczyl ;D.W kazdym razie na razie nam tak gra ,ze pasi nam aby razem na wizytki chodzic bo tesciowa w tym czasie szkrabem sie zajmuje.
Ale wiecie ,ostatniotyle kobiet z mezami bylo u doktorka a do srodka to tylko moj wchodzil,nie byloby w tym nic zlego,ze ci panowie zonkom na korytazu towarzyszyli,tyle ze jak przyszla kobieta w zawansowanej ciazy i nie bylo miejsca do siedzenia to zaden dupy z fotela nie ruszyl.Juz ja chcialm wstac i ustapic ale stojacy obok maz do kumpla zagadal,ze moze na ploty na chwile na dwor wyjda i tak sie miejsce dla tamtej pani zrobilo,eh..

Kurcze dziewczyny okazało sie że jestem największą cieniarą jeżeli chodzi o ilość wysłanych wiadomości. To straszne musze się poprawić.

:-[

Witam.
Ja chciałam dopisać się do listy lipcowych mam. Wprawdzie mam termin na przełomie lipca i sierpnia, ale wierzę ,że będzie to lipiec. A rzeczywiście jak będzie to się okaże.
Pozdrawiam wszystkie mamy i przyszłe mamy.

reklama
Do góry