reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A moj brzuszek urosl wczoraj wieczorem ;D caly czas byl taki sobie i wieczorkiem bardziej mi go wysadzilo,kolejne spodnie [poszly w odstawke.Brunetko wcale sie nie dziwie,ze odliczasz godziny do wizyty.Ja tez tak zawsze robie denerwujac sie przy tym niemilosiernie.

reklama
Gazelaczku już dopisałam imie do naszej listy :-)

JA też jestem cała w nerwach przed wizytą u Dzidziologa... a ostatnio byłam sama u lekarza :-( sama samiutka... jak paluszek :-(

Cześć dziewczyny

Zazdroszczę Wam że macie już wybrane imiona. Ja cały czas walczę ze swoim Mariuszem i na razie żadna decyzja nie zapadła. Jestem zrozpaczona :(

Ja idę do lekarza 23-03-05 ale musze wcześniej zrobić trochę badań. Chodzę do dzidziologa sama a mój Mariusz tylko wtedy jak - jak to on mówi- będzie film- czyli USG.

brunetko mój pępek też jeszcze nie wystaje ale chyba za tydzień albo dwa będzie jak guzik. ;)

Skarbus nie przemeczaj sie tak, trzeba sie nam oszczedzac.
Klaudio mi tak samo jak i tobie powychodzil celulitus w tych miejscach co i tobie i jeszcze na bokach brzucha. Jestem zalamana z tego powodu, bo nigdy nie mialam i myslalam, ze to tylko grubszym osobom sie robi, a tu masz takiemu chudzielcowi jak mi sie zrobil.
Co do seksu to u mnie tez celibat. Pomagamy sobie troche inaczej. Moj maz powiedzial, ze on nie moze mnie taka w ciazy. Ja w sumie tez mam obawy co do takiej penetacji, mam takiego stracha. Ale chodze jak bomba zegarowa, ciagle mnie sie chce i wszedzie widze penisy (hi, hi). Co do zabezpieczenia po ciazy to chyba raczej nie bede go stosowac, tak jak i przed ciaza. Jakos niespodzianek nie bylo a jak bedzie no to trudno sie mow. Juz po drugim cos sie wymysli.

Ja do doktorka na pierwsze 2 wizyty szlam sama ::) ani mnie ani mezowi sie to za bardzo nie podobala...ale nie mielismy z kim synka zostawic,a nie chcielismy przesadzac zeby cala rodznka sie do gabinetu ladowac ;D.Choc moj mezul to teraz chetnie by Doriana zabral zeby ten rodzenstwo sobie na monitorku zobaczyl ;D.W kazdym razie na razie nam tak gra ,ze pasi nam aby razem na wizytki chodzic bo tesciowa w tym czasie szkrabem sie zajmuje.
Ale wiecie ,ostatniotyle kobiet z mezami bylo u doktorka a do srodka to tylko moj wchodzil,nie byloby w tym nic zlego,ze ci panowie zonkom na korytazu towarzyszyli,tyle ze jak przyszla kobieta w zawansowanej ciazy i nie bylo miejsca do siedzenia to zaden dupy z fotela nie ruszyl.Juz ja chcialm wstac i ustapic ale stojacy obok maz do kumpla zagadal,ze moze na ploty na chwile na dwor wyjda i tak sie miejsce dla tamtej pani zrobilo,eh..

Kurcze dziewczyny okazało sie że jestem największą cieniarą jeżeli chodzi o ilość wysłanych wiadomości. To straszne musze się poprawić.

:-[

Witam.
Ja chciałam dopisać się do listy lipcowych mam. Wprawdzie mam termin na przełomie lipca i sierpnia, ale wierzę ,że będzie to lipiec. A rzeczywiście jak będzie to się okaże.
Pozdrawiam wszystkie mamy i przyszłe mamy.

reklama
Do góry