czesc Dziewczyny!!
troszke mnie nie bylo,a to dlatego ze mam duuuzo nauki no i Karol teraz byl na zwolnieniu i pracowal caly czas na kompie :
co do sexu to u nas jest dobrze ;D ostatnio sama prowokuje a jakichs obaw nie mamy ze zaszkodzimy bo wiemy ze nie.Sa specjalne pozycje,a i zakazu od lekarza tez nie mamy.
co do zabaezpieczenia po cizy to zaloze sobie spirale,rozmawialam o tym z Karolem i sie zgodzil.Moja kolezanka po urodzeniu nie dawno synka zalozyla sobie taka spirale i od niej wiem jak i co.Zreszta mozna ja wyciagnac wczwsniej,a my planujemy rodzenstwo moze po dwoch trzech latach.Tabletek anty nie chce juz brac bo kupowalam te za 30zl CELEST niby takie super a w nie caly rok przytylam 20kg!!
ii wcale nie zarlam,wrecz przeciwnie,mama mnie wyzwala co sie ze mna dzieje bo prawie nie jem a tyje!! no i je rzucilam,i wogole juz zle jestem nastawiona do wszystkich anty.
no ja ide do doktorki 17.03 i nie moge sie doczekac,bede wtedy miala rowno 23tc. i chce ja namowic na usg na plec bo oszalejemy ;D
nasz maluszek sie rusza i jest dosc aktywny choc ma dni ze daje o sobie znac jak sie poloze spac
a my zaczynamy remoncik naszego mieszkania
za miesiac mooooze bedziemy juz mogli isc na gore.bierzemy kredyt bo idziemy z niczym,nie mamy nawet sztuccy,garnkow,szklanek,odkurzacza,zelazka- to wszystko sobie kupimy i....wozek!!! ;D moj wymarzony,wysniony...
teraz to zyje tym remontem
nie moge sie doczekac kiedy pojdziemy na swoje
no i witam nowe kolezanki