reklama
mania pisze:aj i musze sie Wam czyms pochwalic :
moj Duzy mnie wczoraj zaskoczyl i powiedzial mi najmilsza rzecz pod sloncem : : :
"zakochalem sie w Tobie"
noooo...ladne kfffffiatki co? ;D
No ładne, ładne ;D
A ja się właśnie zakochałam we wszystkich dzieciaczkach w galerii, a najbardziej w Gabrysi i Tymciowi maniulki. Dużo :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
e_mama pisze:Niuńka jest expertem zdaje sięJoaska pisze:Melll pisze:i ja się dolaczam dl gratulacji ząbka dla Kubusia
a dziekujemy........ :-* :-* :-*
wiecie co, poczytalam sobie o tej dietce Montignaca............moze ktoras z was wie cos wiecej, czy ona dziala?????/
Ekspertem to nie jestem ale rzeczywiście właśnie na tej dietce schudłam ponad 20 kg i to bez szczególnych wyrzeczeń. Z czystym sumieniem mogę polecić!!!
mania
Fanka BB :)
ale fajni chlopcy w galeryjce!!!!!!!!!!
ja nie moge ale konkurencja ;D co jeden to ladnieszy!!!!!!! i kazdy taki slodziak!!!!!
Alus to taki cukierek i do Taty podobny ale po Tobie Martus ma chyba wloski co? takie jasniutkie
Maciejka to maly Aniolek i te oczka blekitne : kupidyn w Warszawie
Adaska te rumiane polikasy ma cudowne i iskry w oczach takie hehe Niunia no powiedz sama czy patrzac na taka dwojke mozna miec zly humor ;D usmiech od ucha do ucha
i widzac wiesz ze beda sie trzyamc razem
ja nie moge ale konkurencja ;D co jeden to ladnieszy!!!!!!! i kazdy taki slodziak!!!!!
Alus to taki cukierek i do Taty podobny ale po Tobie Martus ma chyba wloski co? takie jasniutkie
Maciejka to maly Aniolek i te oczka blekitne : kupidyn w Warszawie
Adaska te rumiane polikasy ma cudowne i iskry w oczach takie hehe Niunia no powiedz sama czy patrzac na taka dwojke mozna miec zly humor ;D usmiech od ucha do ucha
i widzac wiesz ze beda sie trzyamc razem
reklama