reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
Czy wasze dzieciuchy tez mają robaki w dupce. No Majciochę, żeby rozebrać , ubrać, czy zmienic pampersa to trzeba się nameczyć ::) taki kręcioł z niej, że hej. Golas uciekinier ;D nie dawała mi się dziś ubrać ::)

heheehh u nas to samo............

reklama
mania pisze:
musze isc robic obiad a tak mi sie nie chce

aaa a propos tego wyznania to pewnie o cos mu chodzi ale jeszcze nie wiem o co  ::)
Maniu nawet jeśli to taki maly fortel i tak miłe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
i na pewno w 100% SZCZERE ;)

tusia26 pisze:
Czy wasze dzieciuchy tez mają robaki w dupce. No Majciochę, żeby rozebrać , ubrać, czy zmienic pampersa to trzeba się nameczyć  ::) taki kręcioł z niej, że hej. Golas uciekinier  ;D nie dawała mi się dziś ubrać  ::)
jasne,ze też jest u nas mały wierciołek,
ale jakos jeszcze sobie daje radę,
zawsze ją czymś zabawiam ;D ;)

cioci Martusi dziękujemy obie za wszystkie komplementy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
fakt po wczorajszym basenie czułam sie rewelacyjnie
i jutro mam to zamiar powtórzyć ;D ;D ;D ;D ;)

dzieciaczki w galerii są tak kochane że tylko je całować :) :) :)

wszystkie przeurocze Tymonek, Maciuś, Aluś, Gabinka i Tymcio, Adaś i Paula, Tosieńka, Krzyś, Juleczka, Weroniczka, Mateuszek, Majeczka, Natanek i meloman Kubuś

takie piekne te szkraby, aż się ciepło na sercu robi

No to ja jestem, mialam ambitny plan posiedziec dluzej, ale jestem wykonczona, a jeszcze umyc sie musze ::)
Dzieki za mile slowa na temat Alusia.
Ja musze napisac, ze Maniowy Tymus i Gabinka oraz Niunki Paula i Adas cisna mi na usta piosenke "Jada jada dzieci droga siostrzyczka i brat i nadziwic sie nie moga jaki piekny swiat..." zna ktos? ja lubie ta piosenke, mama mi spiewala, a mamie babcia ;) Teraz ja spiewam Alkowi ylko siostrzyczki jak narazie brak ;D
Macius dorosleje i pieknie stoi!!!!

Tusia zapomnialam napisac, ze auto superowe, takiego jeszcze nie widzialam :o O0 ;D

Elfiko, to rzeczywiscie moze byc reakcja uczuleniowa na lek. Sprawdz w ulotce moze? Jeju, zycze, zeby wam juz przeszlo :(

reklama
no zasiadłam do was :D może nie będę tak produkować jak zeszłej nocki, ale pewno cosik nabazgram ;)

standardowo młody z małym śpią a ja poprasowałam i za niedługo skoczę jeszcze pranko tymika powieszę a tymczasem biorę się za nadrabianie dzisiejszego dzionka
a tak wogóle to może wiosna idzie, bo mnie jakoś tak pozytywnie noci :D (i to nawet bez pozytywnej muzyczki ;) )

Do góry