reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
cześć mamusie :)
jeszcze żyje ale ledwo ledwo, mam bardzo wysoka goraczke wczoraj wieczorem 39,5 stopni i myślałam że wykorkuje. Dzisiaj juz niżej 38,2 ale nadal czuje sie tragicznie, mój łoś to samo i tylko jeszcze Weronika nam sie dzielnie trzyma.
nie mam siły tutaj z wami siedzieć wiec uciekam
buziaczki kochane :-*

wlasnie myslalam o Was..............mam nadzieje, ze jakos sobie radzicie, napewno sobie radzicie!!!!!!!trzymaj sie Ewelinko.............i wracaj szybko do zdrowia!!!!!

a moze przydaloby sie isc do jakiegos lekarza????

reklama
właśnie przeżyłam chwile grozy :( :( :( :( :(

Juleczka wygieła sie w łóżeczku i uderzyła główką, biedna tak płakała, a ja myślałam że oszaleje ze strachu :(

teraz śpi bidulka

Czesc babeczki

Ponadrabialam i musze napisac, ze fury macie jak sie patrzy Kredziu, Asiu, Niunka; Agnieszki foteczek niestety nie widze :(
Kredzia, wszystko sie pouklada, a zawsze jest mozliwosc powrotu przeciez w razie jak by czasem cos nie gralo, czego oczywiscie nie zycze.

Tusia super ciuszki! Kurde ja to jakos sobie mysle, ze w miniowie to wyslabym ale chyba w lecie na plaze, nie wiem czemu jakos mi sie wydaje, ze wszyscy by na mnie patrzyli :-[ Chociaz grunt to sie nie przejmowac ludzmi, co mi przychodzi czasem z trudem ::)

Elfiko zdrowia i jeszcze raz zdrowia! Trzymaj sie dzielnie warz z mezulem i zycze, zeby Weroniczke omienelo to chorobsko!

Hanti po takim baseniku to chyba odzylas co?

Wiecie ja nie wiem czy Ewka-Alka opuscila nas juz na dobre? :(

Edytko jak tam po rehabilitacji z Juleczka?

No dzieciaczki rewelka
Krzys to nprawde na duzego chlopczyka wyglada, taki powazny, ze ja chce zdjecie Krzysia rozesmianego!!!!! :laugh:
Gabi, to sie nadaje na plakat z tymi kucyczkami, mozna oszalec na jej punkcie
Tosia z kwiatem jak dziecko kwiat ;D Sliczna dziewuszeczka
A Tymi Tymi nasz kochany, niech teraz pokazuje sie w galerii jak najczesciej, ja ma wyemigrowac i miec przerwe. Taka ma piekna ta buzke, a z tymi rumiencami to wogule wyglada na takego zdrowego chlopczyka. Super sie bawia Kredzia razem z Tytusem :)

Mania dziekuje za komplementy, kochana jestes :-*

No i co sama jestem na bb??????

ha a wiecie co zrobilam ... w nocy uszylam Tymciowi spodnie ;D
tak sobie pomyslalam ze skoro Hanti i Kredzia w nocy urzeduja to ja tez moge ;) ;D

no babeczki ale dzisiaj ruch ze ho ho...........

wlasnie wcielam obiadek i odpoczywam popijajac herbatke z miodem.............

jeszcze mnie cwiczonka czekaja....hihihihi

Martusia dzieki za pochwale auteczka, przekaze losiowi......... ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry