reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a juz wiem czemu tamtych fotek nie bylo widac-uciekly ze stronki
15518077_d.jpg

15518137_d.jpg

15518081_d.jpg

oto zdjecia ktore wcielo-prosze bardzo powtorka z rozrywki

reklama
Elfiku trzymaj się nam dzielnie!!!

A mnie moj synek w nocy wykańcza. Nie wiem, czy to te jedynki nieszczęsne, już je widać, ale jeszcze nie stukają w łyżeczkę :) czy to jego widzimisie, ale od paru nocy budzi sie z piskiem i nie da się uspokoić. Normalnie histeria. Tak myśle, że może mu się śnią jakieś horrory, bo w dzień tak nie zdziwia, tylko w nocy. Kurcze tak go zawsze chwaliłam, że super śpi, ale ostatnio to przechodzi sam siebie.

Jejku wlasnie dotarlam do galeryjki
Gabrysia - przepiekna, slodziutka i wogole bomba!
Tosia - dokladnie to samo - oczka powalaja ;D
tymi - towarzyski gosciu :laugh:
krzysio - to juz niedlugo bedzie biegal - super powaznie wyglada - fajowo ;D

aj i musze sie Wam czyms pochwalic ::)

moj Duzy mnie wczoraj zaskoczyl i powiedzial mi najmilsza rzecz pod sloncem ::) ::) ::)

"zakochalem sie w Tobie"

noooo...ladne kfffffiatki co? ;D

wczoraj byłam u lekarza i stwierdził infeckje przewodu pokarmowego, dostałam leki ale bez antybiotyku a ja czułam że to coś innego i poważniejszego ale mnie zbagatelizował.
teraz dostałam jakiejś wysypki! mam ja na całym ciele taka kaszka bardzo czerwona! co to jest?? a jak zaraże dziecko?? :-[ :-[ :-[ i nadal wysoka gorączka :-[

reklama
Do góry