reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Elfiku trzymaj się nam dzielnie!!!
A mnie moj synek w nocy wykańcza. Nie wiem, czy to te jedynki nieszczęsne, już je widać, ale jeszcze nie stukają w łyżeczkę czy to jego widzimisie, ale od paru nocy budzi sie z piskiem i nie da się uspokoić. Normalnie histeria. Tak myśle, że może mu się śnią jakieś horrory, bo w dzień tak nie zdziwia, tylko w nocy. Kurcze tak go zawsze chwaliłam, że super śpi, ale ostatnio to przechodzi sam siebie.
A mnie moj synek w nocy wykańcza. Nie wiem, czy to te jedynki nieszczęsne, już je widać, ale jeszcze nie stukają w łyżeczkę czy to jego widzimisie, ale od paru nocy budzi sie z piskiem i nie da się uspokoić. Normalnie histeria. Tak myśle, że może mu się śnią jakieś horrory, bo w dzień tak nie zdziwia, tylko w nocy. Kurcze tak go zawsze chwaliłam, że super śpi, ale ostatnio to przechodzi sam siebie.
Jejku wlasnie dotarlam do galeryjki
Gabrysia - przepiekna, slodziutka i wogole bomba!
Tosia - dokladnie to samo - oczka powalaja ;D
tymi - towarzyski gosciu :laugh:
krzysio - to juz niedlugo bedzie biegal - super powaznie wyglada - fajowo ;D
Gabrysia - przepiekna, slodziutka i wogole bomba!
Tosia - dokladnie to samo - oczka powalaja ;D
tymi - towarzyski gosciu :laugh:
krzysio - to juz niedlugo bedzie biegal - super powaznie wyglada - fajowo ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
wczoraj byłam u lekarza i stwierdził infeckje przewodu pokarmowego, dostałam leki ale bez antybiotyku a ja czułam że to coś innego i poważniejszego ale mnie zbagatelizował.
teraz dostałam jakiejś wysypki! mam ja na całym ciele taka kaszka bardzo czerwona! co to jest?? a jak zaraże dziecko?? :-[ :-[ :-[ i nadal wysoka gorączka :-[
teraz dostałam jakiejś wysypki! mam ja na całym ciele taka kaszka bardzo czerwona! co to jest?? a jak zaraże dziecko?? :-[ :-[ :-[ i nadal wysoka gorączka :-[
reklama