reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiku idz do innego lekarza bo to nie jest normalne jesli jakas wysypka sie pojawila ....to reakcja na cos tylko na co?
daj znac jak i co..oj szkoda ze Ci pomoc jakos nie moge :-[

reklama
musze isc robic obiad a tak mi sie nie chce

aaa a propos tego wyznania to pewnie o cos mu chodzi ale jeszcze nie wiem o co ::)

hej kochane :D
siedzę w przerwie bo młody kompa obkupuje (alegro przegląda bryki) a ja mydło oglądam a raczej teraz słucham, pewno później znowu ;) tu zabawię i nadrobię :D a zastanawiałam się czy czasem tych swoich wywodów niepokasować ::) bo troche tak głupio ..........

Cześć słodziaki, fajnie w robocie, ale qrcze coś dla Was czasu nie mam..

Tak wiec na szybko tylko relacje z placu boju - Maciek wstaje i juz coraz częściej ze stania sam siada; śmiga po całej chałupie w tempie dla mnie nieosiągalnym ::) Do tego dopadlo nas kolejne ząbkowanie, w wyniku którego moje dziecko bedzie mialo 8 zębow! A ja sie wykoncze, bo ile to mozna po nocach nie spać? Ech... Ale strasznie kochany sie zrobil - lobuziak non-stop wdrapuje sie mi na kolana i tu mu najlepiej. A do tego ciągle, ciagle się śmieje :D

Cos tam podczytalam że Elficzka chora - trzymaj sie kochana i 100 buziaków!!! :-*

A dla reszty lipcóweczek tysiące uścisków! I trzymajcie kochanme kciuki, żebym miala więcej czasu na BB, bo chyba uschne bez Was.......

reklama
Czy wasze dzieciuchy tez mają robaki w dupce. No Majciochę, żeby rozebrać , ubrać, czy zmienic pampersa to trzeba się nameczyć ::) taki kręcioł z niej, że hej. Golas uciekinier ;D nie dawała mi się dziś ubrać ::)

Do góry