reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

powiem wam nowine ::)

znów mnie wkurzyła teściowa :mad: czy ona zawsze musi sie oddzywać, nie zajmie się swoimi sprawami tylko mi będzie mowić co i jak mam z dzieckiem robić ::)

oczywiście o usypianie chodzi, że wóźek powinnam przynieś, bo wtedy Julia bez problemu śpi, tylko ją uśypiać trzeba a tak to sama zasypia

powiedziałam że zadnego wózka nie bede przynosić i będe robić tak jak ja uważam i wyszłam 8)

reklama
brawo mellciu...........gratuluje samozaparcia!!!!!!!!

u nas zasypianie troche gorzej teraz bo wyszla nam jedynekcza na gorze i Kubiszon marudny sie zrobil. ale jak minie to znowu bedzie zasypial sam!!!!

Joaska pisze:

u nas zasypianie troche gorzej teraz bo wyszla nam jedynekcza na gorze i Kubiszon marudny sie zrobil. ale jak minie to znowu bedzie zasypial sam!!!!
GRATULACJE DLA KUBUSIA!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

no no Melllcia zaraz Ci łosiek powie,ż esie charda zrobiłaś po bb ;)

hanti pisze:
Joaska pisze:

GRATULACJE DLA KUBUSIA!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

no no Melllcia zaraz Ci łosiek powie,ż esie charda zrobiłaś po bb ;)

a niech se gada 8)

i znow mysle co by zrobic by sie odizolować od doradców ;D

a ja dopiero teraz z kawka..........

Kuba juz wstal, wiec niestety nie posiedze za dlugo!!!!

ale za jakas godzinke pojde z NIm na spacerek i na zakupy to pewnie jeszcze pospi...........

a cioci hanti dziekujemy za gratulacje!!!!!!!

e_mama pisze:
Joaska pisze:
Melll pisze:
i ja się dolaczam dl gratulacji ząbka dla Kubusia

a dziekujemy........ :-* :-* :-*

wiecie co, poczytalam sobie o tej dietce Montignaca............moze ktoras z was wie cos wiecej, czy ona dziala?????/
Niuńka jest expertem zdaje się :)

aha........

powiem tylko, ze fajne przepisiki sa w tej dietce........

reklama
cześć mamusie :)
jeszcze żyje ale ledwo ledwo, mam bardzo wysoka goraczke wczoraj wieczorem 39,5 stopni i myślałam że wykorkuje. Dzisiaj juz niżej 38,2 ale nadal czuje sie tragicznie, mój łoś to samo i tylko jeszcze Weronika nam sie dzielnie trzyma.
nie mam siły tutaj z wami siedzieć wiec uciekam
buziaczki kochane :-*

Do góry