reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wiki_28 pisze:
Kasia trzymam kciuki żebyś jak najszybciej była już z Martynką
nawet nie wiedziałam że takie coś może się zdarzyć po spirali

Kurczę po pierwszej spirali sama miałam problemy, musiałam mieć robioną laparoskopie i w ogóle cyrk, drugą mi wypchało bo zrobiło się tyłozgięcie macicy. No i już taka metoda antykoncepcji już dla mnie nie istnieje :( Same problemy

reklama
KOCHANE TYLKO NA SEKUNDKĘ, BO ARTEK NA KOMPIE A JA ZARAZ BĘDĘ SIEDZIAŁA CHWILĘ Z SIOSTRY MALUSZKAMI I MOŻE DO PSIAPSIÓŁKI W KOŃCU LIST SKOŃCZĘ SKROBAĆ !!! PÓŹNIEJ POSTARAM SIĘNADROBIĆ I COŚTAM JESZCZE SKROBNĄĆ DO WAS MOJE MIŁE !!

A WCZEŚNIEJ MUSIAŁAM MYKAĆ Z KOMPA BO U MAMY SIEDZIAŁAM A MAMA CHCIAŁA SIĘ POŁOŻYĆ SPAĆ BO RANO MUSI WSTAWAĆ

BUZIACZKI!!!!

Kasik DUŻO SIŁY I SŁODKICH CAŁUSÓW NA ODEPCHNIĘCIE ZŁEGO :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

wiecie mam jakoś dziwnie jedną pierś troche wieksza i już jakieś schizy mam że coś tam mi siedzi ::)

ciągle się macam i ta jedna juz mnie boli ::) ::) ::)

Byłam w galeryjce i oniemiałam
dziewczynki takie śliczne
Tosia z różyczką,Gabinka z kucykami i Juleczka z jabłuszkami miodzio,
takie słodziaki,jak  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a Krzysiu kate,jak na mężczyzne przystało
komp i podróże po mieszkanku,jaki on już dorosły  ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Melll pisze:
wiecie mam jakoś dziwnie jedną pierś troche wieksza i już jakieś schizy mam że coś tam mi siedzi  ::)

ciągle się macam i  ta jedna juz mnie boli ::) ::) ::)
Melll,ja też mam jedną mniejszą
ale ja karmię piersią,tą większą
a może kochana jeszcze jakieś mleczko Ci się w tej większej zbiera?????

jak coś to usg zawsze można zrobić,
na rozwianie wątpliwości,
ja kiedyś robilam,a to było zapalenie węzłów chłonnych ;)

Do góry