reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
no a mogę wam już oficjalnie napisać że będziemy się zaliczać do grona zagraniczniaków jak nasz kochana maniulka, martuśka czy eliall (no a gdzie jestes ?? )

bo wyjeżdżamy do włoch

Kredzia co za wiadomosci!! kiedy wyjezdzacie?

Dla Kasieni naszej kochanej pozytywna energie przesylam,wracaj szybciutko do nas , nie poddawaj sie kochana!!

Kasiu kochana duuuzo zdrowia!!! Boze biedulka, a Martynia cierpi razem z nia :(

Kredziu super, ze poszlo nie tak bolesnie jak myslalas. Teraz tylko bedzie wam potrzeba duzo spokoju i dystanu do wszystkiego nowego. Donbrze, ze byliscie juz razem na obczyznie chwile.

Aniu witaj po przerwie i gratulacje ciotki klotki ;) Ja juz tez chce, ale cos sie nie zanosi.

Witam kochane! Troszkę się nie pokazywałam ale ale po piątkowej imprezce z rodzicami do dzisiaj dochodziłam do siebie ::) ::) ;D ;D . Uhhh, ciężko było :p

Troszkę nadrobiłam...
Kredeczko widzę że podjęliście decyzję o wyemigrowaniu ;) Nie martw się, będzie dobrze. Najważniejsze że będziecie tam razem!!!

No i Kasieńka bidulka taka nasza :( :( :( Ciągle na nią i jej rodzinę coś spada :(:( . Przesyłam ogromne pokłady energii i siły, no i :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry