reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no a mogę wam już oficjalnie napisać że będziemy się zaliczać do grona zagraniczniaków jak nasz kochana maniulka, martuśka czy eliall (no a gdzie jestes ?? )

bo wyjeżdżamy do włoch

Kredzia co za wiadomosci!! kiedy wyjezdzacie?

Dla Kasieni naszej kochanej pozytywna energie przesylam,wracaj szybciutko do nas , nie poddawaj sie kochana!!

Kasiu kochana duuuzo zdrowia!!! Boze biedulka, a Martynia cierpi razem z nia :(

Kredziu super, ze poszlo nie tak bolesnie jak myslalas. Teraz tylko bedzie wam potrzeba duzo spokoju i dystanu do wszystkiego nowego. Donbrze, ze byliscie juz razem na obczyznie chwile.

Aniu witaj po przerwie i gratulacje ciotki klotki ;) Ja juz tez chce, ale cos sie nie zanosi.

Witam kochane! Troszkę się nie pokazywałam ale ale po piątkowej imprezce z rodzicami do dzisiaj dochodziłam do siebie ::) ::) ;D ;D . Uhhh, ciężko było :p

Troszkę nadrobiłam...
Kredeczko widzę że podjęliście decyzję o wyemigrowaniu ;) Nie martw się, będzie dobrze. Najważniejsze że będziecie tam razem!!!

No i Kasieńka bidulka taka nasza :( :( :( Ciągle na nią i jej rodzinę coś spada :(:( . Przesyłam ogromne pokłady energii i siły, no i :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry