reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Joł :)

Kasieńko
wracaj do nas prędziutko. Dla Ciebie :-* :-* :-* :-*

Kredziu
, gdziekolwiek zamieszkasz, dajemy Ci trzy dni na ogarnięcie nowego miejsca, a potem meldujesz się z powrotem na BB ;)

Niania nas solidnie zaniedbuje :( :( :( Nianiu, daj znak kochana, co u Ciebie i Maksia :)

Aniu G. witaj pourlopowo :)

reklama
dzień dobry wpadłam powiedzieć
teraz czekam ąz Weronika padnie bo coś juz ja zbiera i pózniej zaglądne. dzisiaj bez kawy bo o 4tej rano obudził mnie straszny ból brzucha, żoładka cieżko powiedziec i boli do teraz ałlłłł

dzien dobry :)

Julia do 8 spała ;D super wszystko tylko popłakiwała w nocy, tak przez sen, może to zęby górne ale oglądam jej dziąsła i nic nie widzę ::)

Hejka z rana :)
Melduję się z kawą oszukaną trochę capucino bo mi się mleko skończyło i w ten sposób sobie zabieliłam :)
U nas nocka minęła znośnie, pierwsza pobudka po 5.
Dziś jedziemy na drugie zajęcia z rehabilitantką, ale to dopiero po południu.

Kredzik napisz coś więcej co z tymi Włochami, kiedy wyjeżdżacie i na jak długo??? Wiesz jak tak się z boku spojrzy i pomyśli to nawet trochę zazdrościć Wam można, w końcu to inny kraj, cieplej, piękne morze itp, a w sumie tęsknota za rodziną taka sama wszędzie, czy ma się do mamy 600 km jak ja czy 3000 (nie wiem ile km jest do Włoch, hmmm)...
Najważniejsze, że będziecie razem.
Ucha do góry, wszystko się poukłada ! :-* :-* :-*

elficzko zatrułaś się czymś ??? współczuję dolegliwości, ja wczoraj latałam jak kot z pęcherzem, ale u mnie to był stres przed zajęciami.

KasiuK- dużo zdrówka i niech Ci się w końcu skończą te problemy z kobiecą częścią ciała, najpierw po porodzie te szwy nieszczęsne a teraz to !!! kurcze, że aż tyle musi na Ciebie spaść ! buziaki :-* :-* :-*

jestem...z herbatka miętową.
Nie podejrzewam żadnego zatrucia bo raczej nic takiego nie jadłam, a mam takie skurcze straszne i ciągle mi niedobrze błeee

elfiko pisze:
Nie podejrzewam żadnego zatrucia bo raczej nic takiego nie jadłam, a mam takie skurcze straszne i ciągle mi niedobrze błeee

hmmmmm hmmmmm hmmmmmmm a może ostatnio narozrabialiście hęs ?:) :p :p :p ::) ::) ::) ::) ::) ;D ;) ;) ;) ;) ;)

e_mama pisze:
elfiko pisze:

hmmmmm hmmmmm hmmmmmmm a może ostatnio narozrabialiście hęs ?:) :p :p :p ::) ::) ::) ::) ::) ;D ;) ;) ;) ;) ;)

o to kochana to spokojna jestem bo raczej do wiatropylnych sie nie zaliczam a nic innego sobie jakos nie przypominam niestety :-[

reklama
Do góry