reklama
Melll
Mama Julci
hanti pisze:Melll,ja też mam jedną mniejsząMelll pisze:wiecie mam jakoś dziwnie jedną pierś troche wieksza i już jakieś schizy mam że coś tam mi siedzi :
ciągle się macam i ta jedna juz mnie boli : : :
ale ja karmię piersią,tą większą
a może kochana jeszcze jakieś mleczko Ci się w tej większej zbiera?????
jak coś to usg zawsze można zrobić,
na rozwianie wątpliwości,
ja kiedyś robilam,a to było zapalenie węzłów chłonnych
wiem że to normalne, że jedna może być większa od drugiej, tym bardziej ze rzeczywiście podczas karmienia była różnica w ilości mleka
wymacałam się chyba ze 100 razy i czuje tylko gruczoły podskórą, bo tyle z mojego biustu zostało :
Melll
Mama Julci
hanti pisze:a i muszę sie pochwalić,że moja Oti
dzisiaj po raz pierwszy zrobiła papa
dla Was to pewnie nie nowość,
ale ja jestem dumna i mało skromna ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
pewnie że masz być dumna, i wcale nie musisz byc skoromna, to tylko radość pochwalić sie właśnym dzieciaczkiem ;D
oczywiście gratulacje i :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla Otki
hanti
Lipcowe Mamy '05
dziękujemy cioci Melll :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Melll pisze:pewnie że masz być dumna, i wcale nie musisz byc skoromna, to tylko radość pochwalić sie właśnym dzieciaczkiem ;D
oczywiście gratulacje i :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla Otki
kate332
lipcowe mamy'05
asiu polecam małą piłeczkę, u nas rewelacja , mam taką niedużą dmuchaną krzysiek lata za nią jak szalony, właśnie tak ją popycha i biegnie, jak raz mu przytrzymałam bo pomyślałam że może chce ją złapać to sie rozpłakał : ??? czyli przedobrzyłamJoaska pisze:aparatka ta twoja cora...........heheheh
Kuba ma inna zabawe, rzuca sobie czyms po podlodze, pozniej do tego "podchodzi" , rzuca dalej i tak w kolko...taki aportujacy szczeniaczek...........hihihihhi
hanti
Lipcowe Mamy '05
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkate332 pisze:asiu polecam małą piłeczkę, u nas rewelacja , mam taką niedużą dmuchaną krzysiek lata za nią jak szalony, właśnie tak ją popycha i biegnie, jak raz mu przytrzymałam bo pomyślałam że może chce ją złapać to sie rozpłakał : ??? czyli przedobrzyłamJoaska pisze:aparatka ta twoja cora...........heheheh
Kuba ma inna zabawe, rzuca sobie czyms po podlodze, pozniej do tego "podchodzi" , rzuca dalej i tak w kolko...taki aportujacy szczeniaczek...........hihihihhi
kolorowa_kredka
Fan(ka)
e_mama pisze:a mnie brzuch napitala i już, chyba to trwa już 2 tydzień, sama nie wiem czy to jajeczkowanie czy co?? czy ta @ nie może się przebić ??
no i wczoraj robiłam te moje testy na prawko i skończyłam o 0:30, a potem zamiast iść spać to czytałam kodeks do 2 hehehe, a dziś jestem chodząca na rzęsach !
no no nasza edzia się szkoli i brawo kochana tak trzymać !!!
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
elfiko pisze:ja tez na nadmiar roztropności i zdrowego rozsądku ostatnio nie narzekam ale co tam, przejdzie mam nadzieje
patrzcie jaka fotke teraz znalazłam ;D ;D ;D
pamiętam tą twoją fotkę elficzku, a co do raczkowania maluszków, to może weronka jest z tych szkrabików co najpierw będąchodzic ??? mój pierwszy siostrzeniec najpierw chodził a dopiero później raczkował !! drugi raczkował a teraz zasówa jak szalony !!! a jeszcze nie ma roczku