reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a i muszę sie pochwalić,że moja Oti
dzisiaj po raz pierwszy zrobiła papa

dla Was to pewnie nie nowość,
ale ja jestem dumna i mało skromna ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
hanti pisze:
Melll pisze:
wiecie mam jakoś dziwnie jedną pierś troche wieksza i już jakieś schizy mam że coś tam mi siedzi ::)

ciągle się macam i ta jedna juz mnie boli ::) ::) ::)
Melll,ja też mam jedną mniejszą
ale ja karmię piersią,tą większą
a może kochana jeszcze jakieś mleczko Ci się w tej większej zbiera?????

jak coś to usg zawsze można zrobić,
na rozwianie wątpliwości,
ja kiedyś robilam,a to było zapalenie węzłów chłonnych ;)

wiem że to normalne, że jedna może być większa od drugiej, tym bardziej ze rzeczywiście podczas karmienia była różnica w ilości mleka :p

wymacałam się chyba ze 100 razy i czuje tylko gruczoły podskórą, bo tyle z mojego biustu zostało ::)

hanti pisze:
a i muszę sie pochwalić,że moja Oti
dzisiaj po raz pierwszy zrobiła papa

dla Was to pewnie nie nowość,
ale ja jestem dumna i mało skromna ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

pewnie że masz być dumna, i wcale nie musisz byc skoromna, to tylko radość pochwalić sie właśnym dzieciaczkiem ;D

oczywiście gratulacje i :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla Otki

teraz czekam,tylko już na żęby,
które chyba się zatrzymały z wychodzeniem :p :-[

no i na raczkowanie ;D ;)

Melll pisze:
pewnie że masz być dumna, i wcale nie musisz byc skoromna, to tylko radość pochwalić sie właśnym dzieciaczkiem  ;D

oczywiście gratulacje i  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla Otki
dziękujemy cioci Melll :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Joaska pisze:
aparatka ta twoja cora...........heheheh

Kuba ma inna zabawe, rzuca sobie czyms po podlodze, pozniej do tego "podchodzi" , rzuca dalej i tak w kolko...taki aportujacy szczeniaczek...........hihihihhi
asiu polecam małą piłeczkę, u nas rewelacja , mam taką niedużą dmuchaną krzysiek lata za nią jak szalony, właśnie tak ją popycha i biegnie, jak raz mu przytrzymałam bo pomyślałam że może chce ją złapać to sie rozpłakał ::) ??? czyli przedobrzyłam

kate332 pisze:
Joaska pisze:
aparatka ta twoja cora...........heheheh

Kuba ma inna zabawe, rzuca sobie czyms po podlodze, pozniej do tego "podchodzi" , rzuca dalej i tak w kolko...taki aportujacy szczeniaczek...........hihihihhi
asiu polecam małą piłeczkę, u nas rewelacja , mam taką niedużą dmuchaną krzysiek lata za nią jak szalony, właśnie tak ją popycha i biegnie, jak raz mu przytrzymałam bo pomyślałam że może chce ją złapać to sie rozpłakał  ::) ??? czyli przedobrzyłam
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

e_mama pisze:
a mnie brzuch napitala i już, chyba to trwa już 2 tydzień, sama nie wiem czy to jajeczkowanie czy co?? czy ta @ nie może się przebić ?? :(:(

no i wczoraj robiłam te moje testy na prawko i skończyłam o 0:30, a potem zamiast iść spać to czytałam kodeks do 2 hehehe, a dziś jestem chodząca na rzęsach !:):):):)

no no nasza edzia się szkoli i brawo kochana tak trzymać !!!

reklama
elfiko pisze:
ja tez na nadmiar roztropności i zdrowego rozsądku ostatnio nie narzekam ale co tam, przejdzie mam nadzieje
patrzcie jaka fotke teraz znalazłam ;D ;D ;D

100a03842jr.jpg

pamiętam tą twoją fotkę elficzku, a co do raczkowania maluszków, to może weronka jest z tych szkrabików co najpierw będąchodzic ??? mój pierwszy siostrzeniec najpierw chodził a dopiero później raczkował !! drugi raczkował a teraz zasówa jak szalony !!! a jeszcze nie ma roczku :D

Do góry