reklama
Melll
Mama Julci
hanti pisze:Melll,ja też mam jedną mniejsząMelll pisze:wiecie mam jakoś dziwnie jedną pierś troche wieksza i już jakieś schizy mam że coś tam mi siedzi :
ciągle się macam i ta jedna juz mnie boli ::
:
![]()
ale ja karmię piersią,tą większą
a może kochana jeszcze jakieś mleczko Ci się w tej większej zbiera?????
jak coś to usg zawsze można zrobić,
na rozwianie wątpliwości,
ja kiedyś robilam,a to było zapalenie węzłów chłonnych![]()
wiem że to normalne, że jedna może być większa od drugiej, tym bardziej ze rzeczywiście podczas karmienia była różnica w ilości mleka
wymacałam się chyba ze 100 razy i czuje tylko gruczoły podskórą, bo tyle z mojego biustu zostało :
Melll
Mama Julci
hanti pisze:a i muszę sie pochwalić,że moja Oti
dzisiaj po raz pierwszy zrobiła papa
dla Was to pewnie nie nowość,
ale ja jestem dumna i mało skromna;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
pewnie że masz być dumna, i wcale nie musisz byc skoromna, to tylko radość pochwalić sie właśnym dzieciaczkiem ;D
oczywiście gratulacje i :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla Otki
hanti
Lipcowe Mamy '05
dziękujemy cioci Melll :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Melll pisze:pewnie że masz być dumna, i wcale nie musisz byc skoromna, to tylko radość pochwalić sie właśnym dzieciaczkiem ;D
oczywiście gratulacje i :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla Otki
kate332
lipcowe mamy'05
asiu polecam małą piłeczkę, u nas rewelacja , mam taką niedużą dmuchaną krzysiek lata za nią jak szalony, właśnie tak ją popycha i biegnie, jak raz mu przytrzymałam bo pomyślałam że może chce ją złapać to sie rozpłakał :Joaska pisze:aparatka ta twoja cora...........heheheh
Kuba ma inna zabawe, rzuca sobie czyms po podlodze, pozniej do tego "podchodzi" , rzuca dalej i tak w kolko...taki aportujacy szczeniaczek...........hihihihhi
hanti
Lipcowe Mamy '05
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkate332 pisze:asiu polecam małą piłeczkę, u nas rewelacja , mam taką niedużą dmuchaną krzysiek lata za nią jak szalony, właśnie tak ją popycha i biegnie, jak raz mu przytrzymałam bo pomyślałam że może chce ją złapać to sie rozpłakał :Joaska pisze:aparatka ta twoja cora...........heheheh
Kuba ma inna zabawe, rzuca sobie czyms po podlodze, pozniej do tego "podchodzi" , rzuca dalej i tak w kolko...taki aportujacy szczeniaczek...........hihihihhi??? czyli przedobrzyłam
kolorowa_kredka
Fan(ka)
e_mama pisze:a mnie brzuch napitala i już, chyba to trwa już 2 tydzień, sama nie wiem czy to jajeczkowanie czy co?? czy ta @ nie może się przebić ??
no i wczoraj robiłam te moje testy na prawko i skończyłam o 0:30, a potem zamiast iść spać to czytałam kodeks do 2 hehehe, a dziś jestem chodząca na rzęsach !![]()
no no nasza edzia się szkoli i brawo kochana tak trzymać !!!
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
elfiko pisze:ja tez na nadmiar roztropności i zdrowego rozsądku ostatnio nie narzekam ale co tam, przejdzie mam nadzieje
patrzcie jaka fotke teraz znalazłam ;D ;D ;D
![]()
pamiętam tą twoją fotkę elficzku, a co do raczkowania maluszków, to może weronka jest z tych szkrabików co najpierw będąchodzic ??? mój pierwszy siostrzeniec najpierw chodził a dopiero później raczkował !! drugi raczkował a teraz zasówa jak szalony !!! a jeszcze nie ma roczku