reklama
Melll pisze:ania g na nartach szlej ale jej dobrze, pogoda też jej się udała bo słonecznie
W zakopanem bylo slonecznie tylko do wtorku - pozniej zrobilo sie bardzo zimowo - padal caly czas sniezek ;D
Tak po za tym to dziekuje za pamiec ;D
AgaR.
Fanka BB :)
Kasiu kurcze ale Ci sie porobilo.Tuska pozdrowionka dla Kasienki jakbys z niakontakt jeszcze miala.
Mania ale corcie masz piekna ,Natanek kiedys sie tam z kwiatkami zgłosi .
Ale powaga ja juz kilka siwych wlosow mam,jak sa odrosty to widac :
Mania ale corcie masz piekna ,Natanek kiedys sie tam z kwiatkami zgłosi .
Ale powaga ja juz kilka siwych wlosow mam,jak sa odrosty to widac :
Joaska pisze:e_mama pisze:mnie od kilku dni porządnie boli brzuch jak przed @, coś czuję, że w końcu się doczekam :laugh: :laugh: :laugh:
ja tez chce............
Ja juz mam @ za soba (na poczatku marca nadeszla ) - w koncu - nie spodziealam sie ze sie kiedys tak bardzo uciesze z @ ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
..........zobaczylam Gabinke mani i...................ja chce miec coreczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochane jestem
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
pierwsze co muszę napisać o szkrabach ranyyyyyyy jakie te nasze panienki urocze !!!!!!!!!!! kurde no julcia taka śliczna bobaska z tymi jabłuszkami no nic tylko całować i podziwiać ! a gabka dziewczynka na maksa, i jakie kucyczki ah śliczności !!!!!!! a krzysiu już niezły chłopczyk, zresztą co go widzę to zawsze wygląda mi na chłopczyka takiego już starszego aaaa no i tosinka jakie oczka śliczne i ten kwiat we włosach