reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Melll pisze:
ania g na nartach szlej ale jej dobrze, pogoda też jej się udała bo słonecznie

W zakopanem bylo slonecznie tylko do wtorku - pozniej zrobilo sie bardzo zimowo - padal caly czas sniezek ;D

Tak po za tym to dziekuje za pamiec ;) ;D

Kasiu kurcze ale Ci sie porobilo.Tuska pozdrowionka dla Kasienki jakbys z niakontakt jeszcze miala.
Mania ale corcie masz piekna :),Natanek kiedys sie tam z kwiatkami zgłosi ;).
Ale powaga ja juz kilka siwych wlosow mam,jak sa odrosty to widac :p ::)

Kasiu trzymaj się kochana :-* :-*

kurcze, nawet nie przypuszczałam że takie rzeczy moga sie porobić człowiekowi przez spirale............ jeju

reklama
pierwsze co muszę napisać o szkrabach ranyyyyyyy jakie te nasze panienki urocze !!!!!!!!!!! kurde no julcia taka śliczna bobaska z tymi jabłuszkami no nic tylko całować i podziwiać ! a gabka dziewczynka na maksa, i jakie kucyczki :D ah śliczności !!!!!!! a krzysiu już niezły chłopczyk, zresztą co go widzę to zawsze wygląda mi na chłopczyka takiego już starszego :) aaaa no i tosinka jakie oczka śliczne i ten kwiat we włosach :)

Do góry