reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
Melll pisze:
Joaska pisze:
Melll pisze:
a ja mam dołaaaaaaaaaaa

a co sie stalo?????????????

wczoraj mnie wkurzył łoś, czyli normalka.................

a ogólnie to wszystko wiąże się z mieszkaniem z teściami i takie tam, nie mamy oddzielnego wejścia i to mnie męczy i dręczy, oczywiście można zrobić, ale trzeba kase........................

ah te baby, niedawno pisala, ze fajnie mieszkac z tesciami bo zostaja z Mala i mozna gdzies wyskoczyc.......teraz zle, no ale sie nie dziwie, jak losiek zaszedl za skore i wiosny nie widac to kazdemu moze sie zrobic smutno!!!!!!!

Melllciu dasz rade........... :-* :-* :-* :-* :-*

to jedyny plus mieszkania z nimi :p

włąsnie ja mam ciągle takie rozdarcie psychiczne, bo jak jestem wkurzona na tesciową, ale nic jej nie gadam tylko mam to w sobie, a ona jakby to wiedziała i chce we wszystkim pomagać, dziecka pilnować............ a ja bym wolała żeby mnie czasem jeszcze bardziej wkurzyła i bym jej cos w koncu powiedziała.....................

łoś z pracy wrócił i powiedział że jeszcze w tym roku będziemy mieć osobne wejscie :laugh: :D ;D
zobaczymy, jakim cudem :p

jade na solarium, Julie do teściowej zanosie :p :D

reklama
Ach z tymi mieszkaniami ::). My nie mamy tesciow i jak ich lubie tak z nimi mieszkac bym nie chciala. Tak samo jest z losiem, lubi moja rodzinie ale tez na dluzsza mete by nie wytrzymal. Czekam tylko, jak wrocimy do Polski i bedziemy mieli swoje lokum, a dzieci beda podrzucane co jakis czas do jednych albo drugich dziadkow, ktorzy na to czekaja :p

Ale kiedy to bedzie ??? Poki co pochwale sie sie mamy dzialke juz kupiona (jupi) i przegladamy projekty domkow jak szaleni :)

Wlasnie i jeszcze mi sie ostatnio pomyslalo, (bo pisalam wyzej dzieci a nie dziecko), ze ciekawa jestem ktora z nas zajdzie pierwsza z kolejnym, szkrabem :p Viola sie pisala otwarcie na druga pocieche jak najpredzej, ale sie przestala oddzywac, ciekawe, moze juz ma pod serduszkiem drugie serduszko :)
No chyba, ze o czyms nie wiemy i mamy juz tutaj mamusie, ktora sie kryje? Hej przyznawac sie! 8) ;D ;D ;)

Dziewczyny wpadam tylko na chwilkę.

Napisała do mnie Kasia.

Zadzwoniłam do niej, leży w szpitalu :-[ bidulka jest załamana. Wszystko przez spirale, zaczęło jej sie tam coś babrac - straszne rzeczy - okropne bóle miała i już 9 dzień tam leży. Bidulka strasznie tęskni za Martynka iza nami też, Kazała wszystkie pozdrowic, wiec wywiązuję sie z obowiązku. Trzymajcie kciuki by szybko doszła do siebie i wyzdrowiała.

Ja jestem dziś zalatana, wieczorkiem może uda mi się tu zaglądnąc na dłużej.

tusia26 pisze:
Dziewczyny wpadam tylko na chwilkę.

Napisała do mnie Kasia.

Zadzwoniłam do niej, leży w szpitalu :-[ bidulka jest załamana. Wszystko przez spirale, zaczęło jej sie tam coś babrac - straszne rzeczy - okropne bóle miała i już 9 dzień tam leży. Bidulka strasznie tęskni za Martynka iza nami też, Kazała wszystkie pozdrowic, wiec wywiązuję sie z obowiązku. Trzymajcie kciuki by szybko doszła do siebie i wyzdrowiała.

Ja jestem dziś zalatana, wieczorkiem może uda mi się tu zaglądnąc na dłużej.

ojejku..........tom sie zmartwila!!!!

Kasienko trzymaj sie kochana!!! i wracaj do Nas szybko...............

tusia napisz od nas, ze trzymamy qciukasy i zyczymy zdroweczka!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ojejeeeej a co to z Kasienka sie dzieje :-[
ja tez trzymam mocno kciuki zeby szybciutko wyzdrowiala
o rany wyobrazam sobie co musi czuc :-[ :-[ :-[

Do góry