reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a mi ziiiiiimnooooooooooooooooooo :(:(:(:(:(

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Melll co to za doły ??? pewnie nie chce Ci się brać za pisanie pracy co?
Martuśka ten kurs to rzeczywiście moja odskocznia, ale ja wiem czy on tak mi pomaga przerwać proces odmóżdżania, hihihi, jak zdam to będę mogła powiedzieć, że pomógł :) Póki co czytam te przepisy i im więcej czytam tym bardziej mi się wszystko chrzani, więc odmóżdżanie trwa :(
Joasia heheh, a to łosiek zazdrosiek :) ;D ;D ;D
hej poweekendowa Maniu  ;) :laugh: :laugh:

czesc maniula.........

minilos spacyfikowany, ja zjadlam zupine jarzynowa..............i teraz bede odpoczywac!!!!!!oczywiscie przy komputerku...........hihihihi

edytko moje najszczersze wyrazy wspolczucia.........zdac na prawko teraz to nie lada wyczyn, ale Ty napewno dasz rade!!!1

no waśnie Melll jak Ci idzie pisanie pracy, no i jaki temat masz??...po ilości postów chyba nie bardzo...na pocieszeni powiem ci ze ja też się moją pracą bujałam do statnij chwili ale jak terminy przypiliły to w miarę szybko poszło...

E_mamo a jak Ci jazdy idą, dalej podszywasz się pod osiedlowego włamywacza?? ;)

AniaSzwarc pisze:
no waśnie Melll jak Ci idzie pisanie pracy, no i jaki temat masz??...po ilości postów chyba nie bardzo...na pocieszeni powiem ci ze ja też się moją pracą bujałam do statnij chwili ale jak terminy przypiliły to w miarę szybko poszło...

E_mamo a jak Ci jazdy idą, dalej podszywasz się pod osiedlowego włamywacza?? ;)

hehehhehehe, ostatnio odpuściłam wieczorne jazdy po osiedlu bo u nas jest taka piździawka od kilku dni, że nie chce mi się wychodzić z domu i wsiadać do zimnego samochodu, brrrrrrrrrr A na naszym forum osiedlowym temat z osiedlowych złodziei został przeze mnie sprytnie zmieniony na wymianę doświadczeń w usypianiu dzieci hihihihihihhi Okazało się bowiem, że "obserwator" krąży od okna do okna usypiając swoje małe dziecko na rękach i dlatego ma podgląd na osiedlowe drogi ;D ;D ;D ;D ;D

Joaska pisze:
Melll pisze:
a ja mam dołaaaaaaaaaaa

a co sie stalo?????????????

wczoraj mnie wkurzył łoś, czyli normalka.................

a ogólnie to wszystko wiąże się z mieszkaniem z teściami i takie tam, nie mamy oddzielnego wejścia i to mnie męczy i dręczy, oczywiście można zrobić, ale trzeba kase........................

Melll pisze:
Joaska pisze:
Melll pisze:
a ja mam dołaaaaaaaaaaa

a co sie stalo?????????????

wczoraj mnie wkurzył łoś, czyli normalka.................

a ogólnie to wszystko wiąże się z mieszkaniem z teściami i takie tam, nie mamy oddzielnego wejścia i to mnie męczy i dręczy, oczywiście można zrobić, ale trzeba kase........................

ah te baby, niedawno pisala, ze fajnie mieszkac z tesciami bo zostaja z Mala i mozna gdzies wyskoczyc.......teraz zle, no ale sie nie dziwie, jak losiek zaszedl za skore i wiosny nie widac to kazdemu moze sie zrobic smutno!!!!!!!

Melllciu dasz rade........... :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
e_mama pisze:
Melll co to za doły ??? pewnie nie chce Ci się brać za pisanie pracy co?
AniaSzwarc pisze:

z moją pracą nie jest źle, a temat mam na czasie ,,czynniki warunkujące psychoruchowy rozwój dziecka,,

już mam wszystkie wpisy w indeksie za ten rok
za 2 tyg mam ostatni egz. test więc nie będzie źle

Do góry